| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 11, 2004 18:26 Заглавие: Помогнете ми за една уредба |
|
|
Здравейте.
Имам компактдискова уредба PHILIPS FW730C много съм доволен от нея но в последно време започна да ми прави номера или по точно CD плеъра. Като му поставя диск и ми казва че е празен но след малко пак го пробвам и тръгва после пак не иска да го приеме. Пробвах с различни дискове даже с такива които преди са ми работили сега пак не иска да трагне.
Предполагам че иска почистване на четящата глава но си нямам идея даже с какво се чисти.
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 11, 2004 19:32 Заглавие: |
|
|
| виж сега ако е до замърсяване се опитай да почистиш с диск за този цел или отвори и почисти ръчно ако няма ефект всяка една лаз глава има тримери за настройка на нея или на платката с лентовия който отива към главата преди да почнеш да ги въртиш не е лошо да ги бележиш как са били защото самата глава може да се е скапала и при поставянето на нова е препоръчително но не задължително тримерите да са в изходно положение самите трим може да са повече от 1 въртиш по малко един по един в двете посоки и след всяко завъртане вкарваш и изкарваш диска и дано имаш късмет Успех |
|
|
 |
Наско Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2004 21:13 Заглавие: задьлжително пьрво поцхисти много внимателно |
|
|
| преди да започнеш да вьртиш каквото и да било пьрво почисти оптиката внимателно и ако не се оправи моята гореща препорька е да вземеш уредбата и да я занесеш на сервиз!Горещо ти го препорьчвам!!! |
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 13, 2004 14:37 Заглавие: |
|
|
за по4истващите дискове-ако искаш да останеш без оптика -дерзай ,това е резултата от тези дискове-надраскана леща  |
|
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 14:19 Заглавие: |
|
|
Благодаря колеги.
Оказа се че е замърсена лещата на лазера като я почистих сичко си дойде на мястото. |
|
|
 |
|