| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 13:55 Заглавие: RQ:Проблем със Easy Studio |
|
|
| Много моля на тези които имат Samsung sgh -s 500 да помагат, защото имам сериозен проблем с качването на мелодии тип mmf с този софтуер. Инсталирах програмата на лаптопа който има инфраред порт и вкл. телефона. Софтуера го засече и изписа отдолу модификацията на телефона, но менютата за прехвърляне на мелодии и картинки не са активни. Доколкото ми е извесно това е единственият софтуер за този модел на Samsung и няма как да си качам по друг начин. Затова ако някой знае и е ползвал програмата да даде съвет откъде може да идва проблема и ако не правя нещо както трябва да ми обясни ще му бъда много благодарна. Благодаря на всички предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 20:18 Заглавие: |
|
|
Качването на мелодии и картинки за всички модели на самсунг става само с кабел. Инфрачервения порт позволява да се пипа само в телефонния указател. Съпругата ми го има същия и докато не и купих датакабел не стана работата. _________________ Няма нищо по хубаво от лошото време. |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 22:23 Заглавие: |
|
|
И аз си зех датакабел и сичко е ОК.Самсунга мисля че има ограничение да праща по големи от 1мб. файлове през инфра порта. _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 2:10 Заглавие: |
|
|
| Viper написа: | | Качването на мелодии и картинки за всички модели на самсунг става само с кабел. Инфрачервения порт позволява да се пипа само в телефонния указател. Съпругата ми го има същия и докато не и купих датакабел не стана работата. |
Аз не мисля така! Мелодии се качват с IRDA.Единственото което трябва да се направи в случая е от настройките да се избере ne COM1 , COM 2 .. a IRDA. |
|
|
 |
|