| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
R_ARENA Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 15, 2005 22:32 Заглавие: Vsichki greshite |
|
|
NEO e targovka marka i se vnasq ot K&K ELECTRONICS LTD. http://web.kkelectronics.com/ _________________ Моля посетете ТОЗИ ФОРУМ http://forum.procom-vd.com
Предварително ви благодаря
ProCom VD - JONIKS-SERVIZ Forum
ProCom VD Ltd. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 16, 2005 1:29 Заглавие: Re: какви са NEO |
|
|
| koko___ написа: | | Марката NEO каква по народност е? |
Абе китаиски са бе адаш  |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 16, 2005 22:48 Заглавие: Re: какви са NEO |
|
|
| koko___ написа: | | Марката NEO каква по народност е? |
По изработката и качеството на материалите миришат на китайско или турско...няма разлика голяма Пък че били по лиценз на панасоник не мога да го повярвам,далеч са от качеството им.
Между другото стават все по-добри от година на година  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 15:27 Заглавие: Re: Да ама не |
|
|
| raxell написа: | | Anonymous написа: | Марково и втора употреба!!! Качество!!!
Ама много пъти тия думи нямат много смисъл. Баба ми на село е с НЕО от 4 години ниакъв проблем. Аз вкъщи от 2 години също съм доволен.
Така за парите за един "марков" --щото знаем че абсолютно всичката техника иде от Китай--аз имам два телевизора и след толкова години успешна работа дори и да се повредят не ми пука ще си купя още два и пак ще съм на цена под един ВТОРА употреба "МАРКОВ"  |
Да бе да , я си купи нов 27" та макар и китайски боклук за 250 лева става дума за всички екстри без телетекст на български и PIP  |
То така ама виждал ли си каква картина правят.Сложи го до един 15 годишен Grundig например и ще видиш че макар да излиза отмагазина сие пълно л....о _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 22:03 Заглавие: |
|
|
Аха, явно К&К Електроникс (Техномаркет) си правят ребрандинг или както там се казва на стоки от различни производители. Също както TCM.
Ще рече, че ако случайно улучиш нещо качествено няма гаранция, че другите стоки с тая марка ще имат нещо общо със това качество. _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 22:53 Заглавие: |
|
|
Какво да ви кажа Гледам я темата от няколко дни и ме сърбят пръстите...пролетта стана така,че трябваше да купувам пералня.Гледах,гледах и купих една NЕО за 330 лв.След 2-3 месеца тръгнах да купувам DVD.Гледах,гледах и взех NЕО PDX 77.Като четох това-онова из форума,останах с впечатление че DVD-то е добрият избор от от всички "жълти" боклуци.За пералнята мълча да не чуе дяволът.наложи се обаче спешно да купувам климатик и в суматохата налетях на същата марка.КОШМАР!!!Такива вибрации от компресора-не се търпи! С жена ми се изнесохме от спалнята и спим в кухнята!От сервиза идваха,съчувстват ми,но вносителите казали че щом компресорът работи за тях няма никакъв проблем.Това е.Сега се чудя какво да правя-зима е,а с този климатик топля стаята на майка ми,която е болна и е на легло!Та НЕ КУПУВАЙТЕ ТЕЗИ БОКЛУЦИ!Дайте някой лев повече,но вземете нещо,което вече е утвърдено на пазара! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 11:24 Заглавие: |
|
|
Ditronix,а когато си ги купувал,въпрос за пари или качество беше?! _________________ 123 proba |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 19:59 Заглавие: |
|
|
А бе при нас нали знаеш,че първият въпрос е за кинтите.Пералнята и DVD-то както писах не ми правят проблеми и това ме наточи и за климатика.Ама хората казали"Веднъж стомна за вода,два пъти...и на третия път се счупи.А тогава и времето ме притесняваше много,защото майка ми я изписаха няколко дни по-рано от болницата и стаята трябваше спешно да се приготви.Това е.Иначе за ОСАКА се чака 10-15 дни и нямаше как! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 22:51 Заглавие: какви са NEO |
|
|
Знаете ли какви са NEO?NEO и другите куче-марки имената на които собствениците им така и не запомнят са електронните устройства които ми дават надежда,че занаята ни скоро няма да умре както се надяват много доброжелатели. Частите за тях така или иначе ще поевтинеят, а пък и българина все още е доста далече от нивото на западняка,който си изхвърля дефектните устройства. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
|