| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
baba mi Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 24, 2005 10:40 Заглавие: търся бутон за дистанционно |
|
|
Бих искал да помоля някой ако може да ми помогне.Опитвам се да ремонтирам дистанционно от касетофон за кола kenwood ca-r7.проблема е че бутнчетата на дистанционното, които са запоени за платчицата са по-малки от тези които намерих в магазините.
Имам и снимки но не мога да ги кача ако някои може да ми помогне мога да му ги пусна на e-mail.
Благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 0:53 Заглавие: |
|
|
| Сигурно са някакви стандартни бутончета и нищо чудно някой да има такива и да може да ти помогне, но нито си си написал в profile-a от кой град си, нито как да се свържем с теб. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 15:09 Заглавие: Re: търся бутон за дистанционно |
|
|
| neka se opitam da pomogna |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 15:10 Заглавие: |
|
|
| ICQ-143885355 |
|
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 16:24 Заглавие: Re: търся бутон за дистанционно |
|
|
| baba mi написа: | Бих искал да помоля някой ако може да ми помогне.Опитвам се да ремонтирам дистанционно от касетофон за кола kenwood ca-r7.проблема е че бутнчетата на дистанционното, които са запоени за платчицата са по-малки от тези които намерих в магазините.
Имам и снимки но не мога да ги кача ако някои може да ми помогне мога да му ги пусна на e-mail.
Благодаря |
Опитаи се да нагодиш за целта обикновени микроключета,би могло да се получи и то в приличен вид.Осен това се продават навсякъде
А другия вариант е да си поръчеш да ти направят нова платка. _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
|
 |
|