| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yesss Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2005 12:02 Заглавие: Как се влиза в сервизния режим на Tv PHILIPS 29PT9020/12 ? |
|
|
Ще съм ви много благодарен, ако някой ми каже каква е последователността и процедурата за влизане в сервизното меню на телевизор PHILIPS 29PT9020/12. Искам да корегирам геометрията по вертикала. В средата на екрана от горе до долу чертите на таблицата са леко огънати на вън (визуален ефект на бъчва) както и след корекцията какъв е начина на излизане.
Предварително благодаря !!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2005 13:54 Заглавие: |
|
|
Точно там бе даден да му оправят вертикалната геометрия - И ТАМ още повече я РАЗВАЛИХА. За това, който знае нещо по-въпроса нека да помогне. Дошло е време на никой да не вярваш и сам да си оправяш проблемите дошли от сервизни специалисти.
Предварително БЛАГОДАРЯ!!! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2005 14:54 Заглавие: |
|
|
| [Oпитай 062596osd,успех! |
|
|
 |
yesss Гост
|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2005 15:59 Заглавие: |
|
|
Какъв е по-точно начина и последователността защото пробвах, но не става. Явно има някаква тънка подробност.
Благодаря |
|
|
 |
vladim Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2005 16:25 Заглавие: |
|
|
| Пробвай 062596 меню |
|
|
 |
yesss Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 9:42 Заглавие: |
|
|
MENU > 062596 > [i+] > (OSD-зеленото бутонче за часовника) > произволно избрана цифра от дистанцията! Това е!! След няколко опита, които направих всичко си дойде на мястото. Благодаря на всички помогнали!!!
Закривам въпроса. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 19:50 Заглавие: |
|
|
| yesss написа: | MENU > 062596 > [i+] > (OSD-зеленото бутонче за часовника) > произволно избрана цифра от дистанцията! Това е!! След няколко опита, които направих всичко си дойде на мястото. Благодаря на всички помогнали!!!
Закривам въпроса. |
как го направи? като натисна меню и тръгна да набирам числата и ми се сменя програмата на телевизията!!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 18, 2005 20:31 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | .... като натисна меню и тръгна да набирам числата и ми се сменя програмата на телевизията!!! |
Точно така трябва и да става. |
|
|
 |
|