| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sidigor Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 16:00 Заглавие: Елит микро LT - функции които няма в ръководството |
|
|
Може ли някой да кажи как се сверява час и дата на касовия апарат в домашни условия. Съответно да се сподели и с някоя друга полезна функция , която не е изложена в ръководството.
Последната промяна е направена от sidigor на Съб Дек 17, 2005 22:15; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 19:24 Заглавие: |
|
|
| Първо трябва да пуснеш дневен и периодичен отчет ако не си приключил с текущите продажби, това се прави от режим "Н" с клавиши (TOTAL)-дневен и (VD;TOTAL)-периодичен отчет. После в програмен режим трябва да промениш (мисля че) 6-ти и 7-ми параметър за дата и час (натисни PY1 и ги превърти със ST за да видиш кой точно параметър за какво е). Не можеш да върнеш датата от преди деня на последния дневен отчет. |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 23:50 Заглавие: Елит микро LT - функции които няма в ръководството |
|
|
След VD,TOTAL натискаш и двете нули иначе не става месечен отчет.И след промяната на датата и часа запомняш с STL.Касите са супер само трябва да се пазят много от замърсяване и намокряне защото вътре такива окислявания се получават,че понякога е невъзможно да се ремонтират.Други функции няма все пак е касов апарат,а не лека кола.А за качествата му говори и факта,че в момента няма касови апарати в завода,а търсенето е голямо.Поне на мен така ми казват и съответно не ми и пращат.Как е при другите колеги? _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
sidigor Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 1:59 Заглавие: |
|
|
Благодаря ВИ!
 |
|