|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Нео Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 22:17 Заглавие: Сателит |
|
|
Искам да попитам възможно ли е ако имам мой сателит собствен, а не към някоя тв, да свържя няколко телевизора, по които обаче да се гледат различни канали, а не на всички теливизори едно и също? Дори да е варианта да се гледат различни канали но на 1 спътник.
О и ако можете да ми дадете линк към някакво инфо как се сглобява и монтира антената.
10x  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 22:29 Заглавие: спътникова телевизия |
|
|
| Бернхард Крийг малко теория - много практика .издателство техника 1992г . Спътникова телевизия |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 23:32 Заглавие: Сателит |
|
|
| Когато придобиеш собствен сателит,обади ми се и аз да пусна някой канал.За собствен сателит се искат милиони,дори милиарди,но виж за собствен сателитен приемник може и на помощи да си,я виж в Столипиново как хората живеят само от социални помощи,но на всяка тераса има чиния. Сега сериозно по въпроса:С един сателитен приемник може да се гледа само една програма за момента и всички свързани гледат това,което приемникът излъчва.Ако няколко абоната,или живущи в една къща искат да гледат различни неща независимо от другите,е необходима една обща антена с определен вид конвертор,след него мултиключ с изходи за съответния брой потребители и накрая във всяка стая отделен сателитен приемник,който работи независим от другите,но в рамките на един сателит,към който е насочена антената.Не е толкова просто,както е зададен въпроса.По този начин са изградени хотелските сателитни ,локални системи ,дори по-сложни,но това е друга тема.В момента,като чели по-евтино излиза кабелната телевизия. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|