|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ФОРМАТЦЕВТ Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 166 Местожителство: Лясковец BG
|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 19:52 Заглавие: |
|
|
Мисля, че задавам конкретен и точен въпрос и давам детайлни обяснения - съответно ценя целесъобразени отговори а не флууд. Ако ми предлагате да си купя програматор със съответния софтуер то поне ми дайте информация какво да си закупя. Но според мен за моите цели моторола-кракера е достатъчно ефективен просто има "чалъм" които за сега ми е неизвестен. _________________ Пречките са онези малки неща около пътя ни които виждаме ако отклоним поглед от целта
http://diagnostika.hit.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
motiff Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 21:26 Заглавие: |
|
|
FORD 5000 RDS CD CHANGER part 96AP-18K876-CC
Prozessor N760080BFKC004 защщита не установлена поэтому при правильной распайке читаться должен нормально программой MOTOR 3.9 аналог MC68HC11KA4
Выпаивать из схемы ничего не надо поменял только кварц на четный 4 мгц .при 8 мгц
Конекта не происходило хотя в проге рекомендуют. Обязательно надо сооединить 62 ножку процессора “MODB” на общий провод. Остальные ножки согласно схеме.
«1» ТХ к «11» ножке мах 232
«64» РХ к «12» ножке мах 232
«61» reset к «9» ножке мах 232
«62» MODB к общему минус _________________ Skype user: motiff
Никола Иванов |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 8:28 Заглавие: 68hc11pa8 |
|
|
| А с българската UPAprog ,пробвал ли си ,даже и руснаците казват че работи добре с моторолските процесори. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|