| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 19, 2005 21:07 Заглавие: Някой да произвежда бандероли? |
|
|
Не съм уверен, че това което търся се казва точно "бандерол", но един приятел ме убеди, че трябва да е така. За по-сигурно ще опиша какво ми трябва.
Става въпрос за нещо като термосвиваем шлаух, но по-тънко, което да се надява на капачката на бутилката, да се духва с горещ въздух и от тук нататък само с късане да може да се махне. Трябва ми за да може да запечатвам бутилки с контролни проби. Искам естествено надписче на фирмата там, глезотийки разни и т.н. Трябват ми обаче малки количества. Кой ще може да помогне или да ме упъти?
Също се интересувам от малки количества стъклени бутилчици (250, 330 ml) с винтова капачка.
Както и ако някой знае къде може да се купят неголями по размер ОГЛЕДАЛНИ букви и цифри за набиване на номера, и го сподели, ще съм благодарен до гроб! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 12:40 Заглавие: |
|
|
За "бандерола" питай в някоя по-сериозна рекламна къща, все ще имат идея.
За буквите виж по разните там железарии и пр. или ако имате Практикер или Бриколаж във вашия град. Аз досега не съм виждал "неогледални" - нали като я начукаш ще стане огледална  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 16:18 Заглавие: |
|
|
| мульо написа: | За "бандерола" питай в някоя по-сериозна рекламна къща, все ще имат идея.
За буквите виж по разните там железарии и пр. или ако имате Практикер или Бриколаж във вашия град. Аз досега не съм виждал "неогледални" - нали като я начукаш ще стане огледална  |
Е мен ми трябва огледално на огледалното ... т.е. като я гледам буквата да си е буква като хората. Ще ги бия на тънка пластина, която ще се гледа от другата страна.
На село (Козлодуй) такива екстри като Практикер, Бриколаж и т.н. няма. Тук си имаме "Тушев", "Попов" и т.н. Местни величия един вид  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 16:19 Заглавие: |
|
|
| Значи за рекламната къща забравих да кажа ... нали това е въпросът. Ако някой знае такава къща да каже телефона. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 17:46 Заглавие: |
|
|
По-големите рекламни къщи предлагат печат върху най-различни предмети - примерно химикалки, пепелници, кутии и какво ли още не. Доколкото знам бутилките с вино се запечатват точно с такова термосвиваемо фолио и то се изографисва както си искаш. Проектът за това обикновено се прави в тези рекламни къщи: картинки, надписи цветоотделки /т. нар. предпечатна подготовка/. Та идеята ми бе да поразпиташ там дали някой не е правил подобно нещо. Нямам представа за конкретна фирма в твоя район. Имам позната която работи в тази сфера, но информация мога да получа най-рано вдругиден. Няма ли някой винзавод наблизо - хем ще си купиш найкоя-друга бутилка за празниците
За буквите разбрах. Днес имам път по магазините, ако намеря нещо ще свирна.
Между другото - доколкото разбирам трябва да направиш някакви табелки. Ако не държиш на релефните букви може да си вземеш нещо от сорта http://global.dymo.com/enGB/Categories/Electronic_Labelmakers.html
Аз от време на време ползвам такива табелки - не става да ги наклепаш на фабрично изделие, но вършат работа - зависи от случая. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 18:03 Заглавие: |
|
|
Имам човек който се занимава с реклама и ще го попитам. За буквите чакам. Остава въпросът с бутилчиците.
Ако някой му е интересно мога да споделя ноу-хау'то за контрол на разливни стоки. Един вид да го разкритикувате за да го коригирам.  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 18:05 Заглавие: |
|
|
Значи за вината (поне скъпите) е алуминиево фолио. Сега се сетих. Покрай нас най-близкият завод е във Видин ... 120 км  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 20, 2005 19:18 Заглавие: |
|
|
| И последно уточнение. Ще станат и нормални букви за набиване, но за съжаление пак няма тук от къде да ги купя. Като ходиш да гледаш виж цените и на тях. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 10:20 Заглавие: |
|
|
| Вчера минах на Практикер и Бриколаж - няма никакви. Днес ще обикалям из града ще погледна и на други места. Не беше много отдавна когато бях гледал някъде да се продават и даже се чудих дали да не си купя, защото и аз от време на време правя табелки и ми писна все да искам от приятели. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 11:24 Заглавие: |
|
|
| Ако цената е човешка (20-30 кинта за комплекта) направо купувай и за мен. Аз ще ти пратя парите по сметка, поща или както поискаш ти. Ще ти пратя и Спиди (за моя сметка естествено) да ги вземе от адрес който ти кажеш. Извинявай, че така прося, но на село нищо не може да се купи. |
|
|
 |
|