|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 13, 2004 21:48 Заглавие: |
|
|
| Що не се кротнете малко , а ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2004 18:39 Заглавие: за гостите |
|
|
| С риск да се повторя като в един друг пост за конвертора искам да питам защо модераторите не блокират писането на постове от гости-това го има по доста форуми та даже по някои не дават и да разглеждаш постове. То бива бива нахалство ама чак пък толкова-никой не се е родил научен ,пък и тези юнаци за какво се мислят!? |
|
|
 |
plm Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 11:11 Заглавие: |
|
|
Абсолютно подкрепям горното изказване.
Що за злоба се излива по българските форуми - да се чуди човек ?
Питащия -"Tranzistora"- съвсем коректно е задал въпроса си (какво като е елементарен ) и даже се е постарал да си сканира схемата. Най-малкото, Не заслужава такова отношение!  |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 19:33 Заглавие: |
|
|
| Да подкрепям последните два поста |
|
|
 |
zenek Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 7:05 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Тъпако кой как сее родил не е твоя работа но при теб явно липсват елементарни тенически познания поне знаеш ли изводите на елемента чиито ник си избрал спри да пълниш форума с глупости защото от такива недоучени недораснали помияри ми се повръща |
"Чудесно" отношение имаш към другите потребители от форума.
Защо тръгна така злобно срещу Tranzstor ?
Вярно е, че има сравнително слаби познания за електрониката, но
за сметка на това те превъзхожда с едно нещо.
Знаеш ли какво е то ? Това че може да напише няколко изречения,
без да обиди някого. Ти това можеш ли го ?
Важно е да бъдеш на първо място човек и да направиш опит да
разбереш другите. Нищо не ти костваше, вместо да тръгнеш да
ругаеш , да отговориш кратко и ясно на човека.
Така всички щяха да са щастливи.
Офтопик>
И аз съм на мнение, че трябва да се забрани нерегистрирани потребители
да пишат във форума. Очаквам администратора да направи нещо
по въпроса Така ще е по-добре за всички, само някой хора
като горенаписания "гост" ще са недоволни, но и без тях може. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 22:10 Заглавие: Как да определя............ |
|
|
| Уважаеми приятелю с вълшебното име Транзистор:Много хубаво е,че си избрал това име,вместо да показваш истинското си ,като много от нас,но това име естествено трябва да има и техническо покритие.Болшинството от потребителите в този и много други форуми са поне над средно техническо равнище и задават трудни за решаване въпроси,а не елементарни от азбуката на електрониката.Жалко е,че си достигнал някакво,дори добро равнище в компютърните технологий,щом снимаш платки и визуално показваш проблемите си,но е малко неудобно да задаваш въпроси,които се учат в основно училище.Не ми се сърди за забележките,но и много пъти съм казвал,че интернета-това чудо на човешкия разум е за много-по важни и отговорни дискусий,за да не ангажираме толкова народ с глупости.Посоките на свързване на диоди и резистори могат да ти покажат във всеки магазин,от който си ги купил.А с това добро име,поне вземи един учебник по електроника за първи курс на техн.училища,за да не срамуваш и ставаш за резил от елементарни въпроси.Извини ме и си вземи бележка от колегите-тук.Желая ти успех в тази наука! |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 22:50 Заглавие: хмммммм .... |
|
|
Веско не съм съгласен с теб всеки има право да пита , човека се е постарал даже и снимка е постнал нали това за него има значение ... като не искаш да му отговаряш не му отговаряй никой не може на сила да се ангажира ( както ти писа "за да не ангажираме толкова народ с глупости" ) абе българи сме .. всички все пак , когато имам свободно време пиша и отговарям на въпроса а не като другия гост да се правя на отворен и всезнаещ и да пълня форума с груби постове ... Тази тема мноо се разтегна според мен тук трябва намесата на модератор както и елементарни правила в форума които да се спазват .  _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 21:27 Заглавие: |
|
|
| Tranzistor написа: | Техническа култура, Гост, може би имаш, поне така твърдиш. За съжаление обаче нямаш елементарна човешка култура, култура в истинския смисъл на думата. И достойнство нямаш, след като явно си човек от форума, но за да лаеш, хапеш и бълваш помия влизаш не с ника си, а като Гост... Типична ганювщина.
Жалко, че си забравил времето, когато не си имал своите познания. А хората, които са ти дали тези пазнания, ако бяха такива като теб, какво щеше да знаеш сега и дали щеше да се дуеш??
Просто следващия път, когато не знаеш нещо в някоя област и решиш да попиташ някого, припомни си сегашните си думи и държание и проумей колко са жалки и не на място...
А пък ако е талкова класен и елитарен този форум - ами сложи му парола та ние, простосмъртните, да не разваляме божественото ти ежедневие... Никъде не видях надпис "само за дипломирани инженери" |
problema e, che neshtata, za koito pitash, mojesh da gi prochetesh navsiakyde... ami predstavi si che se iaviat 10000 goveda i pochnat da zadavat koi ot koi po-typ vypros, otgovorite na koito sediat v uchebnicite za 9-10 klas? togava niama da ima vreme za mislene vyrhu po-vyjni problemi... rtfm:P |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 21:38 Заглавие: |
|
|
| Гостенино, приятелю (или ако искаш мога и на персонално IP да се обръщам към теб) не мислиш ли, че попрекали? И що ти трябва да си губиш ценното време за да отговаряш на подобни...., а? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|