| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 12:20 Заглавие: как да влезнем и в другите части на форума.. |
|
|
Здравейте, линка в горното поле за избор на форум не работи , но този в долната част на екрана, там където в полето пише "изберете форум" и след него "Давай", все пак работи и може да се ползва _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zenek Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 6:40 Заглавие: Re: как да влезнем и в другите части на форума.. |
|
|
| tvservice написа: | Здравейте, линка в горното поле за избор на форум не работи , но този в долната част на екрана, там където в полето пише "изберете форум" и след него "Давай", все пак работи и може да се ползва |
При мен работи с Opera 7.54.
Съмнявам се да има такъв сериозен проблем, понеже форума е
по шаблон и трудно се прецаква сам. |
|
|
 |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 7:22 Заглавие: |
|
|
ами аз съм с ИЕ6 и като се опитам да вляза от горния линк, ме връща само в форум електроника.. _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2004 8:48 Заглавие: |
|
|
И аз съм с IE и ме прехвърля на "Електроника". Другия начин е на реда да се пише f=
f=1 електроника
f=3 ремонти
f=6 търсене на схеми и аналогично за останалите. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
plamensl Site Admin
|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 9:37 Заглавие: |
|
|
Относно Петък 13.08.2004
Целият сайт http://eshop.bg беше hack-нат, а аз бях на почивка, поради което имаше проблеми с достъпа до части от сървъра.
Сега всичко трябва да е ОК |
|
|
 |
|