| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 23:21 Заглавие: SHARP 70ES14 |
|
|
Здравейте.Проблема е слеедния-След цифровия блок от където излиза H-out Импулса си го има и отива на драйверно стъпало изпълнено с 4 транзистора по схема като на транзисторно крайно стъпало което се захранва с двуполярно напреежение идващо от намотки на ТХО.от изхода на това стъпало е базата на крайния BU2525.Проблема е някъде в тази схема която изпълнява ролята на драйвер.При пускане се чуват две цъквания и импулса умира.товари се положителното напрежение което захранва едното раммо на това стъпало.Въпроса ми е мога ли да заменя тази шибания с обикновен драйвер с трафче.Някой ако се е борил с това чудо да сподели.Всичко там съм проверил елемент по елемент,даже и ТХО сменено за ппроба.Като шаси мисля е нещо от рода на DA100. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 9:34 Заглавие: |
|
|
| Захранването на лампа стабилно ли е.При мене имаше случай на откачена маса да не тръгва.потърси ако има модул за проба DDP3310 също прави въртели ако някой импулс не му е наред.Кадровата с какво му е изпълнена?Ако е с TDA7480 също може да е от нея.НЧУ май трябва да са същите за проба,че и те ако пробият пак не се запуска. |
|
|
 |
Гост
|
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 10:43 Заглавие: |
|
|
Цифровият модул е работещ.Днес ще пробвам за варианта с ВО.Схемата я имам.На базата на Q605 се подава 5волта през 2 диода и точно там товари-след диодите имам отрицателно -1в а катого захраня с външно а не от ТХО консумациятае много голяма чак резистора след D611 почва да пуши.Корекцичта E/W я откачах пак същото и без нея.Ще сменя ВО за проба _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 11:13 Заглавие: |
|
|
Не е вертикал  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
jivko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 11:19 Заглавие: |
|
|
| Измери ли честотата на импулсите за ХО? |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 21:00 Заглавие: |
|
|
| Така се държат когато има проблем и не се пусне транзистора да тиктака ,някое от тези захрамвания кляка през резистор е |
|
|
 |
|