|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 23:12 Заглавие: |
|
|
| Е вие за 55 лева, да не искате да е на 2.4 Гхц! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 23:31 Заглавие: |
|
|
| top serviz написа: | pamporov ако искаш си взсми два PANASONIC KX-TCD430
DECT/GAP технология до 6 Слушалки на база, тонално/импулсно избиране, обхват: до 300, памет за 20 номера и име, Clip 50 номера, време на работа в режим готовност : max. 120 ч., време на работа в режим разговор: max. 10 ч., гаранция: 12 месеца
Цена: 65.00 лв
регисрираш двете слушалки към едната база и получаваш това което искаш + резервна база . Не ти трябват тия General . големи са дървета . Само дето са евтини . | Жоре все едно совалка ще купуваш та питаш по горе споменатия модел на Панасоник е перфектен имам два такива в сервиза и работят много добре от април месец досега със интезивни разговори всеки ден  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 3:23 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | Сега ако ми кажеш и къде се намира офиса на Вивател ще е много добре  |
pamporov, и аз не ти препоръчвам да си купуваш GE, толкова са "жълти", че повече няма на къде. От самолет си личи, че са китайски. Ако можеше да го погледнеш отвътре, никога няма и да помислиш да го купуваш  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 9:04 Заглавие: |
|
|
| Благодаря Ви! Не очаквах толкова внимание да ми обърнете, и то за един обикновен телефон, поласкан съм! След една бърза обиколка на пловдивските магазини, е не на всички но на по-големите, се убедих че стационарните телефони са обречени на забрава, няма асортимент, няма избор, може би само в Пловдив е така, кой знае. Спрях се на ето този http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09015544 модел. Какво е Вашето мнение, някой ползвал ли то е? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 13, 2006 18:37 Заглавие: |
|
|
и не му свети клавиатурата,и вечерно време ще се оцъклиш аз имам такъв . |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|