| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 17:08 Заглавие: STK 8040 ? |
|
|
| Колеги, на някой да му се намира този чип? Търсих го по магазините, но без успех..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Louiville Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 15:51 Заглавие: |
|
|
Колега наистина трудно се намира !На http://pasatbg.com/ има STK8050 обаче цената е 35лв. !Това успях да открия!Успех  _________________ Lust(Похот),Gluttony(Лакомия),Greed(Алчност),Sloth(Леност),Wrath(Гняв),Envy(Завист),Pride(Гордост)!The Seven Deadly Sins
 |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 21:12 Заглавие: |
|
|
| Louiville написа: | Колега наистина трудно се намира !На http://pasatbg.com/ има STK8050 обаче цената е 35лв. !Това успях да открия!Успех  |
Благодаря Louiville, но в Пасат нямат бройки, имат го само като асортимент, но е свършило, дори и на тази цена...... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 24, 2005 12:03 Заглавие: |
|
|
Колега последния път когато ходих до магазина им в Г.Оряховица гледах че има две бройки!Бях се заинтересувал какви са тия STK-а и продавачката ми каза 4е били за Техникс и били видели голям зор докато ги намерят !Ако искаш мога да ти съдействам за закопуването!!! _________________ Lust(Похот),Gluttony(Лакомия),Greed(Алчност),Sloth(Леност),Wrath(Гняв),Envy(Завист),Pride(Гордост)!The Seven Deadly Sins
 |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 25, 2005 0:16 Заглавие: |
|
|
| Louiville написа: | Колега последния път когато ходих до магазина им в Г.Оряховица гледах че има две бройки!Бях се заинтересувал какви са тия STK-а и продавачката ми каза 4е били за Техникс и били видели голям зор докато ги намерят !Ако искаш мога да ти съдействам за закопуването!!! |
Дай ми телефон на този магазин да си го поръчам. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 25, 2005 13:16 Заглавие: |
|
|
0618/60307!!!Колега надявам се да ти свърши работа!Весели празници  _________________ Lust(Похот),Gluttony(Лакомия),Greed(Алчност),Sloth(Леност),Wrath(Гняв),Envy(Завист),Pride(Гордост)!The Seven Deadly Sins
 |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 25, 2005 16:35 Заглавие: |
|
|
| Louiville написа: | 0618/60307!!!Колега надявам се да ти свърши работа!Весели празници  |
Благодаря Louiville, утре ще звънна и дано да имам късмет!
Весела коледа и на теб ! |
|
|
 |
|