| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
SNT Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 15:55 Заглавие: реле за време |
|
|
Колеги купих си реле за време от хоби кит но имам проблеми със старта реагира чак като прекъсне старта а на мен ми трябва да се задейства още при натискане на старта модела е PK197-1SS
16F648A HCF 4511BE |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
инж.Васил Сапунджиев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 17:42 Заглавие: |
|
|
Ако има електромагнитно релбе, опитай с нормално затвореният контакт! В противен случай си изясни теорията и сам ще стигнеш до извода. _________________ Ако човек се напъва упорито, все нещо ще излезе на бял свят! |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 17:54 Заглавие: |
|
|
Aми може да се направи и с формировател на кратки импулси, като се затвори дадена верига (бутон старт) се формира кратък импулс, който вече се подава на входа на релето за време. Това става лесно със лог. елементи - цифрова интегрална схема. Схемка ще дам ако трябва. Моля някой да ми даде линк към сайта на Хобикит че не го знам 
Последната промяна е направена от slav4o.com на Чет Дек 22, 2005 18:58; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 18:41 Заглавие: |
|
|
Най-често се използва или принципът да зареждане на кондензатор, или принципът за броене на импулси. Изпращам ти урока за първия принцип, който обаче не може да претендира за изчерпателност на темата. _________________ Ако човек се напъва упорито, все нещо ще излезе на бял свят! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 18:51 Заглавие: |
|
|
Пращам файла отново. Нещо ги убърках! _________________ Ако човек се напъва упорито, все нещо ще излезе на бял свят! |
|
|
 |
|