| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
darkyp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 9:16 Заглавие: От къде тънки свредла с удебелена опашка |
|
|
Не знам дали тук му е мястото, за това предварително моля за извинение ако съм сбъркал.
Та, в София от къде могат да се намерят свредла (0.3, 0.4 и т.н.) с удебелена опашка? Видях в www.eshop.bg, от картинката съдя, че не са с такава опашка... другаде?
Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 10:36 Заглавие: |
|
|
www.sps.bg - правят карбидни свредла и фрези за печатни платки, но стават и за други материали. Опашката им е 1/8 инча, или малко над 3мм _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 12:55 Заглавие: |
|
|
| Обаче са невероятно крехки и не стават за ръчна дрелка.....Иначе са перфектни.. |
|
|
 |
koko___ Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 13:00 Заглавие: |
|
|
Продават едни малки патронници в които се хваща малкото свредло и след това другия край на това патронниче схе хваща в големия патронник на бормашината.А на мен лично като ми потрябва такова малко свредло да го хващам на края му навивам много стегнато меден проводник един пласт и така става ако не за нещо много точно. _________________ Прав ток по крив проводник тече ли? |
|
|
 |
elektronchika Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 20:10 Заглавие: |
|
|
| как мога да поръчам или от къде да си купя от тези фрезички на sps? цена занеш ли спарки? |
|
|
 |
darkyp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 20:47 Заглавие: |
|
|
| и аз писах на мейла на sps ама за сега нищо. |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 21:10 Заглавие: |
|
|
| На битака продават можеш да опиташ и на женския пазар там кьдето има повече бургии тези под един милиметър са направени с по дебела опашка и са доста гъвкави носят на идиотия |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 22:08 Заглавие: |
|
|
Едно уточнение, сфредлата за пробивни машини са много по-различни, поради начина на работа на въпросните и обикновенната дрелка.
Шпиндела на пробивните машини се върти с доста по-високи обороти и самото пробиване става по друг начин (по-скоро с удар, отколкото с винтовата линия, а самата тя е много по-рехава). |
|
|
 |
chwr Гост
|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 23:36 Заглавие: |
|
|
| От къде могат да се купи мини патронник 0,4-3,5мм или цанги за такива размери свредла. Не ми препоръчвайте стоматологичните магазини, там цангите са много скъпи. |
|
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 10:35 Заглавие: |
|
|
| chwr написа: | | От къде могат да се купи мини патронник 0,4-3,5мм или цанги за такива размери свредла. Не ми препоръчвайте стоматологичните магазини, там цангите са много скъпи. |
За такива свредла ти трябва дрелка с минимум 20000 оборота в минута. Такива продават в MrBricolage за около 30-50лв. мисля. Към тях си имат цанги.
Но ти препоръчвам оригинална машинка на DREMEL - доста е по-скъпа, но си заслужава - по тиха е, създава по-малко вибрации и по-малко шум, а и цангите и патронника, които вървят с нея са по-качествени. Цената обаче е около 150лв, а и допълнителни цанги и патронници може да се пазаруват от eBay. _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
|
 |
|