|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 10:39 Заглавие: |
|
|
| elektronchika написа: | | как мога да поръчам или от къде да си купя от тези фрезички на sps? цена занеш ли спарки? |
Цената е 3-5лв в зависимост от размера и вида. Сайта им е www.sps.bg. Има телефони - обаждаш се и готово. Имай в предвид че може би чак след нова година ще работят. Понеже нямат много работа са го ударили на комунизъм.  _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
elektronchika Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 18:37 Заглавие: |
|
|
мерси  |
|
|
 |
chwr Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 18:52 Заглавие: |
|
|
Към sparky -> Имам "Дремел", но на EINHELL 5000-30000 об/мин. в комплекта има и гъвкав удължител за по лесна работа. Цангите са само за 3.2мм. и 2мм. За това ми се иска да ги заменя с патронник. Комплекта хич не е лош за 35лв. и 2год. гаранция. Има и доста шлайфове, резци, гравир, фреза. Та 30лв. ми се вижда много за патронник от Бриколаж(честно казано търсил съм там, но не съм намирал). Най много 15 лв. ще ми излезе ако си го поръчам от РАЙХЕЛД.
Благодаря все пак. |
|
|
 |
darkyp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 24, 2005 17:28 Заглавие: |
|
|
Реших проблема и до на 24.12!!! На Цар Симеон и Сердика има едно магазинче за ел. елементи. Имат тънки свредла с удебелена опашка, някви вносни. 0.7 мм - 2.3 лв.
Поздрави! |
|
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 27, 2005 9:53 Заглавие: |
|
|
| chwr написа: | Към sparky -> Имам "Дремел", но на EINHELL 5000-30000 об/мин. в комплекта има и гъвкав удължител за по лесна работа. Цангите са само за 3.2мм. и 2мм. За това ми се иска да ги заменя с патронник. Комплекта хич не е лош за 35лв. и 2год. гаранция. Има и доста шлайфове, резци, гравир, фреза. Та 30лв. ми се вижда много за патронник от Бриколаж(честно казано търсил съм там, но не съм намирал). Най много 15 лв. ще ми излезе ако си го поръчам от РАЙХЕЛД.
Благодаря все пак. |
Аз имах в предвид че комплекта е 30-50лв, тоест машинката плюс всичките и там джаджи. Патронник и цанги съм си поръчвал от eBay, обаче се оказа че стават само на DREMEL и сега си стоят неизползвани. Мисля че патронник + цанги + патронник за цанги (тая джаджа, дето се завинтва, за да стегне цангата) ми излезе някъде около 25-30лв, барабар с доставката от америка.
Но цялата гимнастика беше за нищо, щото машинката ми е RAIDER, и диаметъра на резбата отпред и е по-голям.
Можеш ли да му измериш диаметъра на резбата на EINHELL-a, щото ако става патронника ще взема да си купя EINHEL. _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
|
 |
chwr Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 9:45 Заглавие: |
|
|
| Резбата на EINHELL-а e 7,8 mm с нормална стъпка. |
|
|
 |
chwr Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 9:46 Заглавие: |
|
|
|
|
 |
chwr Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 9:46 Заглавие: |
|
|
|
|
 |
chwr Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 9:47 Заглавие: |
|
|
|
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 9:57 Заглавие: |
|
|
Мерси, довечера ще измеря RAIDER-a да видя дали е същата.
Дано не е...  _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|