|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 24, 2005 20:41 Заглавие: мнение за TV Sony 21CT1 |
|
|
| мнение за TV Sony 21CT1 имате ли впечатления от този телевизор. заслужава ли си парите - 400лв. ако имате други предложения пишете! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 24, 2005 22:05 Заглавие: |
|
|
То ясно ,че си го харесал вече.Какво му се чудиш .Купи си едно китайско тв. за 200 лв. и даже ще ти останат за ремонти  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 25, 2005 10:11 Заглавие: |
|
|
WATSON от МЕТРО-5(ПЕТ) години гаранция за 230 кинта!Имайте пред вид,че същия го видях в ТЕХНОПОЛИС,но гаранцията беше 3 години Не съм проверявал геометрията му,но иначе видима разлика между него и PANASONIK-а,който имам(21 АР 1) няма.Добър контраст,ясни цветови преходи,нама мазане.Е,SONY-то със сигурност ще е по-добро -все пак е SONY но това вече е въпрос на избор Весела Коледа и на Нова година с нов телевизор  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 25, 2005 10:20 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | .............Е,SONY-то със сигурност ще е по-добро -все пак е SONY ............. |
Сони вече не е онова сони което беше, и традициите не са това което бяха, и изобщо нищо не е онова което е било, за съжаление на потребителя, или за радост на техника?  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 25, 2005 16:40 Заглавие: Re: мнение за TV Sony 21CT1 |
|
|
| Anonymous написа: | | мнение за TV Sony 21CT1 имате ли впечатления от този телевизор. заслужава ли си парите - 400лв. ако имате други предложения пишете! |
Аз мога да ти продам точно същия модел на Сони на половин цена - 200 лева. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|