| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
s_music Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 23:53 Заглавие: Tarsq shema za kakvitov i da e efekti za kitari |
|
|
Tarsq nqkoq nadejdna i dobra shema za nqkav distorjan ili kakavto i da e drug efekt za elektri4eska kitara.Mnogo sme zaribeni s edin friend i smqtam i poneje sa dosta skapi4ki a pak nqma da ni doide zle v grupata o6te edin efekt..Taka 4e ako moje nqkoi da mi pomogne 6te sam mnogo blagodaren.. Ako imate nqkakvi takiva moje da mi gi pratite na po6tata ili pak i na nqkoi link nqma da se razsardq.. ..[/i][/b]
Филипов Edit: Моля редактирай си поста (и заглавието) на кирилица съгласно правилата отгоре!
Форума има вградена кирилизация  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nihilista Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 25, 2005 13:39 Заглавие: Re: Tarsq shema za kakvitov i da e efekti za kitari |
|
|
Ето ти един руски сайт със схеми на дисторжан ефекти и о6те сумати други работи , само че са зипове. Няма да имаш възмоцност да ги видиш преди да си ги свалил, а има и доса схеми които са в странен формат. Надявам се да ти свърши работа
http://radionet.com.ru/schem/view/2/1/2/ _________________ Всичко е ток и жици !!! Skype: daviddarian |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 25, 2005 13:41 Заглавие: |
|
|
| nihilista, да беше погледнал датата на поста преди да отговаряш. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 26, 2005 15:17 Заглавие: |
|
|
Все пак, аз благодаря  _________________ home studio |
|
|
 |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 01, 2006 22:41 Заглавие: Sxema |
|
|
| Имаше такава схема в един от броевете на списание Mlad Konstruktor. Може да поръчаш от www.mladkonstruktor.bg |
|
|
 |
|