| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Koncat Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 27, 2005 10:39 Заглавие: Търся схема за мултицет METEX M-3270D. |
|
|
Ако някой може да помогне, ще му бъда много благодарен! Претърсих интернета със всякакъв вид търсачки.......но уви . Уредчето ми вършеше прекрасна работа и не ми се разделя с него. За съжаление му се случи случка (по неясни за мен причини) - беше изключен, сондите не бяха на късо - просто ко включих и...... .
Общо взето - разни спец ефекти (които не бяха описани в упътването че ги има) от сорта на добре контролирано реещ се пушек изпод бутона ON, след 2 секунди даже и огън бълна... След като го отворих видях очакваното - изгоряли писти и овъглен бутон... Пистите успях да ги възстановя, уреда пропищя по обичаному , но на дисплея - шльокавица - сегментите на цифрите ги няма, само аналоговата скала някои сегменти се появяват и символа на KHz мигат. Благодаря предварително на всеки отзовал се! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мульо Опитен потребител

|
|
|
 |
Koncat Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 3:15 Заглавие: |
|
|
Вече съм ги проверил тези схеми, но без успех... Благодаря все пак за отзива! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 20:28 Заглавие: |
|
|
| Koncat написа: | Вече съм ги проверил тези схеми, но без успех... Благодаря все пак за отзива! |
В Конрад София имат човек, който се занимава с ремонт на уреди. Той със сигурност има схемата на този уред, защото аз имам 2 такива на ремонт при него. Ако решиш да му ползваш услугите, първо си приготви една стотачка в левове......... |
|
|
 |
Pesho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 01, 2006 23:16 Заглавие: |
|
|
| Кой е адреса на "Конрад" в София? |
|