Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Стойка за сателитна чиния
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RaYaN
Гост

МнениеПуснато на: Пет Дек 30, 2005 18:24    Заглавие: Стойка за сателитна чиния Отговорете с цитат

Здравйте. Днес си закупих промоционалния пакет на БулСат.В коплекта липсва стойка за чинията.(60см.-чиния).Някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря стойка за чинията( ако може в Пловдив) или идея как да си направя сам такава.Проверих в:Скю, Валвекс, Бриколаж, Технополис, Викиват.
Благодаря ви предварително.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 30, 2005 18:26    Заглавие: Отговорете с цитат

А защо липсва?
Това е важен елемент от цялата система.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RaYan
Гост

МнениеПуснато на: Пет Дек 30, 2005 18:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами в комлекта нямало стойка. Има сомо тези чаркове които са закрепени за чинията отзад.(скобите, чрез които се захваща чинията за стойката).Направо взех да съжалявм, че я взех тази чиния.
Върнете се в началото
airclima
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пет Дек 30, 2005 18:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Явно става дума за стоиката за закрепване на стената или покрив то трябва една тръба и две планки и електорожен и си готов.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RaYan
Гост

МнениеПуснато на: Пет Дек 30, 2005 18:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Може ли да я закрепя за терасата с болтове вместо да я заварявам. Не мога ли да си намеря готова стойка. Embarassed
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 30, 2005 18:56    Заглавие: Отговорете с цитат

RaYan, чинията освен да я закрепиш е нужно и да я "насочиш" на където трябва - нали си наясно с това?
Върнете се в началото
RaYaN
Гост

МнениеПуснато на: Пет Дек 30, 2005 19:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Хехе.Разбира се, че знам. Не се занимавам за пръв път със сателити.Имам и друга сателитна система с 3 метрова чиния(американска).С много по добър конвертор и приемник, но с нея не мога да хващам всички български канали.Използвам я за други канали.Човекът който ми я постави е в чужбина.Иначе щях него да питам за стойка.Не ми се вярва да ми трябва същата стойка като за 3 метрова чиния Shocked .
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 30, 2005 19:42    Заглавие: Отговорете с цитат

RaYaN написа:
Хехе.Разбира се, че знам. Не се занимавам за пръв път със сателити.Имам и друга сателитна система с 3 метрова чиния(американска)...

ОК!
Извинявам се за питането си.
И въпреки това, според мен е добре ако имаш възможност да попиташ там откъдето си я купил защо няма това което според теб липсва.
А също така - дали след като ще плащаш абонамент не дойде някой който да я монтира и настрои (цялата система).
Върнете се в началото
RaYaN
Гост

МнениеПуснато на: Пет Дек 30, 2005 19:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз ги попитах и ми казаха, че чак на 6-ти януаро ще може да ми я настроят, но стойката трябвало аз да си я закупя от някъде.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 30, 2005 20:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда..., май както беше изказано едно предположение от airclima не става дума за "стойка" (каквато е на другата ти чиния), а за една тръба закрепена "някъде с южно изложение" на която да бъде "надяната" чинията с крепежните елементи от комплекта.
Но проблема с настройката (насочването) си остава и както са ти обещали точно на Йорданов ден... Smile .
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети