| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jorkobg Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 31, 2005 10:42 Заглавие: |
|
|
Не знам дали ще ти върши работа? В смисъл, че можеш да вържеш телефон, ОК, но нито не можеш да избираш, нито да вдигаш.
Иначе те частите са си написани, само по-добре си изкарай 12V от захранването директно. Нещо ако закъсиш ще ти заминат USB-тата. _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 31, 2005 10:45 Заглавие: |
|
|
Здравей,
Не разбирам защо ти е необходимо да правиш този адаптор, пък и с допълнително захранване, само за да използваш слушалката на обикновен телефон. Имай на предвид, че това няма да ти даде възможност да набираш от телефона, както и да осъществяваш и прекъсваш връзката, това ще остане функция на компютъра. |
|
|
 |
jorkobg Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 31, 2005 13:14 Заглавие: телефон |
|
|
Имам стар телефон които е безжичен и мога да се разкарвам в нас спокоино, место да седя на компа.Също има програмка която ти позволява да набираш хора от скеип листата без да си на компа. Използвала звуците на телефона в един от двата линка я споменават мисля.
Проблема ми е че като ида в магазина незнам какво даим кажа.Като им покажа схемата няква там ме гледа като теле в железница и вдига ръце.Тои аз сам виновен дето не отбирам ама тя тва работи поне малко от малко.  |
|
|
 |
fem Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 31, 2005 20:24 Заглавие: |
|
|
эа първата схема ти трябват 2реэистора по 100 ома 2 конденэатора по 3,3 микрофарада неелектролитни 1 потенциометар 2 жака 1 розетка эа телефон и батерия от 9 волта но не ми е ясно само как
ще я събереш |
|
|
 |
Sharo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 01, 2006 17:59 Заглавие: |
|
|
Хъм, аз да попитам тия шумове в захранването от USB-то няма ли да минат през кондензатора и да отидат на гости на звуковата карта? Няма ли да е добре профилактично някое кондензаторче да се плясне успоредно на захранването? |
|
|
 |
|