|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
costadinoff Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 4:40 Заглавие: за металотърсача Tesoro Eldorado... |
|
|
Някоий може ли да ми даде малко инфо по изработката на Tesoro Eldorado.Имам схемата но никаква допълнитлна информация.Каква е намотката например.  _________________ Нещата никога не са такива каквито изглеждат, и понякога виждаме това което ни се иска . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vlfdetectors Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 15, 2005 20:07 Заглавие: |
|
|
Spred men ima dosta po dobri shemi ot Eldoradoto.Az go pravih 95-ta godina,ama ne si struva zanimavaneto.Mnogo e slabo.
Ako iskash shemi vig moiata stranica: www.geocities.com/vlfdetectors ili pishi na maila. |
|
|
 |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 20, 2005 8:18 Заглавие: |
|
|
| vlfdetectors написа: | Spred men ima dosta po dobri shemi ot Eldoradoto.Az go pravih 95-ta godina,ama ne si struva zanimavaneto.Mnogo e slabo.
Ako iskash shemi vig moiata stranica: www.geocities.com/vlfdetectors ili pishi na maila. |
здравейте аз започнах пък една друга разработка на търсач Фазитрон доста е добър но всичко май зависи от настройката на антената някой им али представа за по лесна направа на такава? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 15:34 Заглавие: |
|
|
Налага ми се да направя сравнително прост детектор за метал. Металът може да се появява между две прегради с разстояние между тях 0,7 метра на височина от 0,6 до 1,4 метра. Размерът на метала е около 60 мм х 150 мм. Хрумна ми да се използва нещо подобно на принципа "предавател-приемник" (не радиовълни, а електромагнитно поле) но знанията ми по електроника са любителски. Ако някой може да ми помогне с идея или схема, предварително благодаря.
Мейла ми е [email protected]. |
|
|
 |
Sharo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 1:41 Заглавие: |
|
|
Хммм...много 404-та на тая страница  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|