| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 20:16 Заглавие: Поялник -мнения |
|
|
| Здравейте!Имам проблем с избора на качествен поялник за работа!Бихте ли споделили какво ползвате в работата,и изобщо дайте мнения за продукти които са ви познати,в това число и за индукционни поялници!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 20:26 Заглавие: |
|
|
| Закаква работа и какви пари можеш да отделиш? В общия случай не бих си помислял за индукционен. |
|
|
 |
Borko Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 21:47 Заглавие: |
|
|
Това е интересна тема. И на мен все не ми харесват поялниците които се продават. Човките им са все конусовидни. Аз обичам да работя със скосена от едната страна.
Едно време си беше лесно: изпилваш човката с пилата и готово. Ама сега с тези дълготрайни човки... |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 22:25 Заглавие: |
|
|
| Ами изработване и ремонт на електроника,но нещо не много скъпо -да кажем до 100лв. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 22:38 Заглавие: |
|
|
| Има Weller поялници по 40-50 долара ,човките са скъпи но трайни и са скосени както искате. Някъде във форума беше писано къде в България се намират. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 10:09 Заглавие: |
|
|
Ежедневно ползвам предимно индукционен поялник 75 вата производство на Чехия. Това е истинския поялник за обща употреба.Колегите които се занимават с ремонт знаят за какво иде реч.По настоящем се предлага от "КВАЗЕР ЕЛЕКТРОНИКС". Но някой да не го збърка със този от 100 вата.Той е с много лошо захващане на човката.Иначе за специфични нужди и финни неща ползвам и други малки поялничета. Успех  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
vladim Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 14:43 Заглавие: |
|
|
| Ползвам SOLOMON SL20 С няколко модела човки вече 5 години никакъв проблем ех взех го тогава за 160 лв |
|
|
 |
raxell Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 14:46 Заглавие: РЕ |
|
|
| sacho написа: | Ежедневно ползвам предимно индукционен поялник 75 вата производство на Чехия. Това е истинския поялник за обща употреба.Колегите които се занимават с ремонт знаят за какво иде реч.По настоящем се предлага от "КВАЗЕР ЕЛЕКТРОНИКС". Но някой да не го збърка със този от 100 вата.Той е с много лошо захващане на човката.Иначе за специфични нужди и финни неща ползвам и други малки поялничета. Успех  |
Ако това ти е големия поялник ?? справя ли се със стъклотекстолитови платки с метализирани отвори ??
ЗАБРАВИ ЗА ИНДУКЦИОНЕН -иска повече опит и "специални технологии" с преразход на тинол и време  _________________ колкото повече , толкова повече |
|
|
 |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 14:58 Заглавие: |
|
|
Ами в ЕЛЕКТРОНИНВЕСТ има едни Български и са за около 60 лева. С части на Weller са но за мен те са номер 1 . Човки за тях има всякакви и са качествени. _________________ Всичко е ток и жици. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 15:20 Заглавие: |
|
|
| Представители на "Weller" за България са "LPM engineering" намират се на ул. "Драговица,бл.21 вх. Е ет 1 тел: 949900 www.lpm.bg .Сериозните дълговечни поялници например станциите WS50,WS80 започват от 500 лева,другите малки типове не стават.Аз ползвам 80 ватовата станция и съм много доволен,също така купувахме и малък модел без термурегулатор за $70,но не върши работа.Малък компромис е този с човките които се саморегулират (всяка за определена температура),но самите те са по скъпи,докато за станциите човките са около10-12 лева |
|
|
 |
|