| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 16:19 Заглавие: Позиционер за сат.антена |
|
|
| Търся схема на позиционер на антена за сателитна ТВ ,който да се управлява от приемника по DiSEqC .Ако някой е правил такова нещо или има схема и инфо ,ще съм благодарен да сподели. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
airclima Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 16:56 Заглавие: |
|
|
| 69лв струва едва ли ще успееш да го направиш по добре не че е невъзможно но не си струва занимавката. |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 17:14 Заглавие: |
|
|
| http://k2.stcnet.ru/ колегата по-горе е донякъде прав но все пак успех! По принцип не мисля че щом китайците правят всичко трябва да стоим с ръце в джобовете но е добре да се прецени каква е все пак целта на занятието |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 22:27 Заглавие: Позиционер |
|
|
| AA написа: | | http://k2.stcnet.ru/ колегата по-горе е донякъде прав но все пак успех! По принцип не мисля че щом китайците правят всичко трябва да стоим с ръце в джобовете но е добре да се прецени каква е все пак целта на занятието |
Благодаря за отзивите.Но този линк не ми го отваря а иначе и аз го намерих това :
DiSEqC 1.2 позиционер.Позиционер работает с ресиверами, поддерживающими протокол DiSEqC 1.2 и позволяет
... Схема соединения позиционера с прочими устройствами указана на рис. 6. ...k2.stcnet.ru/projects/hard/diseqc/
А ето нещо http://www.cqham.ru/diseqc111.htm ,но е само схема. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 9:37 Заглавие: |
|
|
| В Конрад го има за 29 лева малко нескопосано изпълнение но нали няма да го слагаш на видно място инструкцията е на арабски но предполагам ще се оправиш. |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 10:14 Заглавие: |
|
|
| Имам изтеглена цялата страница с TELEPORT PRO Около 22 мегабайта е Ако измислите някакъв начин мога да Ви я пратя Другото което е - страницата е маже би само временно недостъпна |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 10:20 Заглавие: позиционер |
|
|
| fikret написа: | | В Конрад го има за 29 лева малко нескопосано изпълнение но нали няма да го слагаш на видно място инструкцията е на арабски но предполагам ще се оправиш. |
Ако е за 29 лв. и е се управялва от приемника (или от компютър със PCI приемник ,каквато ми е идеята ) ,ме устройва .
АА ,ако се раздели на 2-3 части може и по пощата ,а може и на сървър да се качи ,което е по удобно. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 11:17 Заглавие: |
|
|
| Само от приемника може да се запаметяват позиции, а от позиционера може да движиш сат. чиния без да можеш да запаметиш позиции. |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 11:56 Заглавие: |
|
|
| fikret написа: | | Само от приемника може да се запаметяват позиции, а от позиционера може да движиш сат. чиния без да можеш да запаметиш позиции. |
А с ProgDVB или подобна програма може ли да се управлява.Такъв позиционер ми трябва. |
|
|
 |
CITRON Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 12:06 Заглавие: плъгин |
|
|
| stefp написа: | | fikret написа: | | Само от приемника може да се запаметяват позиции, а от позиционера може да движиш сат. чиния без да можеш да запаметиш позиции. |
А с ProgDVB или подобна програма може ли да се управлява.Такъв позиционер ми трябва. |
Приятел ти си за друг форум.
За ПрогДВБ ще ти трябва плъгин за управление на Дисек 1.2 протокол |
|
|
 |
|