|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
marinov Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ИванВас Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2005 22:38 Заглавие: |
|
|
Проблема ти е електрониката на колата.Имал съм доста клиенти с такива проблеми и 95% се оказва в колата.В д-ното няма тример за настройка както в алармите.Там нищо не можеш да пипаш.Спасението ти е препрограмирване на паметта на приемника.Обърни се към сервиз на Опел там имат нужния софт.Услугата мисля 4е струва около 15-20 лв.Успех!!!  _________________ няма начин да няма начин |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 9:47 Заглавие: |
|
|
| Podawa6 na kontakt i natiska6 nqkolko pati butona na distancionnoto.Ako wsi4ko e nared trqbwa da sraboti centralnoto. |
|
|
 |
danyguit2000 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 14:27 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви,след ден,два като взема колата ще пробвам всичко което ми казахте! Между другото разбрах къде крият приемниците,намира се до шофьорското място отпред,ниско долу до краката отдясно зад някаква малка кора,която се развива!  _________________ Skype user: gipson92494524 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|