| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
БАЛДУИН ЛЕФТЕРОВ Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2005 16:19 Заглавие: |
|
|
Разград- Алианц-Вектра 1.6=41 лв. Сега за рекламата ще им искам чупка в цената.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
ganevec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 0:07 Заглавие: |
|
|
аз пьк имам едно друго вьпросче те че не плащат "застрахователите" ясно ама като те ударят и не си виновен а виновният има застраховка която важи само за собственика на колата (него го няма между живите)какво трябва да правите
тои е изряден пред кат а щетите си ги покриваи сам  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 22:08 Заглавие: RE |
|
|
| Колеги,дано не сте се натресли на някой нов "Юпитер" с това гонене на евтиното. Миналата година осъдих един техен клиент и сега с изпълнителния лист го гоня из целия свят - имам още четири години! При застраховането не съм гледал цената за лек автомобил, а застрахователя. Бях много доволен от моя застраховател преди години когато ми изплати застраховка каско на стария ми автомобил по чужда вина и му станах вечен клиент! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 23:48 Заглавие: |
|
|
Колега има голяма разлика между гражданска отговорност и застраховка каско.Гражданската е ако ти удариш някого и има и телесни повреди то тая компания при която си направил застраховката изплаща обещетение на другия ударения от теб. Ако теб те ударят то твоята компания при която си се застраховал не ти плаща нищо а тая компания при която се е застраховал виновния трябва да ти плати на теб.И тогава каква е файдата дори и 1000лв да си дал за застраховка ? Друго е ако твоята компания ти плати обещетението а тя да си търси от виновника парите но не е така.Така ми го казват застрахователите.И остане ли ти да съдиш виновника или неговата компания то отиде коня в ряката.
При застраховка каско то вече тая компания при която си се застраховал ти плаща обещетение независимо ти ли си виновен или друг.Така че при каското за колкото повече се застраховаш толкова повече и получаваш. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 07, 2006 2:28 Заглавие: Застраховка-къде? |
|
|
| Коцев,сега се сещам защо синджира си идва,а козата не-станала е на пъстарма в някое застрахователно дружество с ограничена безотговорност,и дори казана за ракия изчезна по пътя за Пловдив есента.Тия не минават пред колегите.Аз също платих в Алианц 67лв. за Мондео 1,8,но понеже съм надхвърлил 4 месеца ветеранска възраст-1959,а и пръча ми миришеше,та не платих 42лв.А като излязох,разбрах,че не пръча,а чорапите мирисали.Е,сега застрахователите ще ядат пъстарма,а ние отново ще се задоволяваме с миризмата на чорапите. |
|
|
 |
micanka Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 31, 2006 0:59 Заглавие: ....... |
|
|
| ......... |
|