| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 16:18 Заглавие: инкубатор |
|
|
Въренето си е отделно на всеки 2 часа трябва да се въртят ,не съм казвал че не трябва да се въртят .Виждал съм направен домашен инкубатор от хладилник и обръщане с механизъм от чистачки на автмобил който се управлява от часовник за електромер ,както се казва с подръчни средства почти пълен автомат  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
инж.Васил Сапунджиев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 20:19 Заглавие: |
|
|
Хладилникът има излишно голям обем за възможния брой яйца. Това от една страна. От друга страна не обичам да приспособявам съществуващи работи, защото хем става кърпено, хем понякога е по-трудоемко.
Яйцата ги обръщам два пъти в денонощието – сутрин и вечер. Приспособил съм си дървени ролки, които въртя с конец. Яицата са върху тях и се превъртат с едно движение едновременно.
Мисля, че съм постигнал съвършенство за домашна конструкция. Правех я в два варианта – за 30 и за 49 яйца. _________________ Ако човек се напъва упорито, все нещо ще излезе на бял свят! |
|
|
 |
Desert Leo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 22:10 Заглавие: |
|
|
А бе я стига сте си мерили ... яйцата.
Общо взето всеки допринесе за нещо в тази тема.
Помагайте и дайте завършено решение, че леля ми, ми изяде душата за инкубатор. И дава угоена пуйка по Коледа. |
|
|
 |
Shtur Гост
|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 0:28 Заглавие: Mda |
|
|
| Desert Leo написа: | А бе я стига сте си мерили ... яйцата.
Общо взето всеки допринесе за нещо в тази тема.
Помагайте и дайте завършено решение, че леля ми, ми изяде душата за инкубатор. И дава угоена пуйка по Коледа. |
Ами отбери каимака на дискусията и почваи, инж.Васил Сапунджиев ти каза как си е направил неговия пробваи така ако не ти се занимава и ще се види резултата  |
|
|
 |
ganevec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 0:34 Заглавие: |
|
|
нека и аз се из...я регулирането на темп. си е наи простото нещо с един добьр контактен живачен термометьр отчита 0.25С
гледах го някьде за 50-60лв с две релета си решаваш проблема а ако испозваш за нагряване подгряващи свещи от перкинс или парно на заз
ще си икономисаш много проблеми и главоболия |
|
|
 |
ganevec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 0:38 Заглавие: |
|
|
а за камерата ти трябват 2 винкела 2кв.м. фибран 6см. и едина
туба силикон
и наи вече артистичност |
|
|
 |
инж.Васил Сапунджиев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 8:33 Заглавие: |
|
|
Ето ти някои подробности. _________________ Ако човек се напъва упорито, все нещо ще излезе на бял свят! |
|
|
 |
|