| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Рачев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 22, 2005 9:19 Заглавие: мнения за телевизор PHILIPS 29PT8520 100Hz |
|
|
Колеги имате ли наблюдения за този тел.Мисля да си го купя но искам да чуя мненията и на професионалистите! Има и друга възможност LG-RE29FA33PX PIP но е около 70лв по скъп! _________________ doctora |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2005 12:45 Заглавие: |
|
|
Вчера си взех такъв след дълги колебания.....за момента мога да кажа само че има страхотна картина ...в сравнение с Самсунг 29", който върнах на втория ден....малко е по сложна работата с менютата и няма български...но не е болка за умиране. Безпроблемно го свързах и към компютъра си чрез S-видео входа.
Ако има други въпроси.. ще отговоря при възможност
Успех в покупката, а ако вече е направена.....да няма дефекти...весели празници |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2005 14:52 Заглавие: |
|
|
Този модел е твърде нов за да имаме мнения за него А едва ли колегите ходят по магазините (втръснало им е от телевизори) да разглеждат новите модели,но лично мое мнение че единствено "Philips" запазика някакво качество за битовата си техника....Разбира се имаше и техни серии несполучливи кинескопи но всичко се случва... |
|
|
 |
Рачев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 15:18 Заглавие: |
|
|
чнг на всички.благодаря за мненията.В интерес на истината си купих PANASONIC TX-29PM11P 100Hz.Оцелих някаква промоция в Метро за 650лв. Дано сам оцелил ис ТВто Все пак е европеиски/чешки/!!! _________________ doctora |
|
|
 |
aleks_77 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 23:03 Заглавие: |
|
|
| Stoy40 каза че има и несполучливи серии на кинескопи на филипс....би ли казал кой модел??? |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 10:09 Заглавие: |
|
|
29 инчовите но на старите не знам с какви кинескопи са сегашните модели. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
mirovampiro Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 06, 2006 23:07 Заглавие: |
|
|
Извинявайте че се намесвам в темата но имам нужда от малко помощ!
И аз се чудих дълго но взех philips 29PT8520 И съм доволен от покупката си !
Обаче забелязвам че цялата картина е наклонена леееко на ляво, цялата ! Доколкото знам това може да се оправи от сервизното меню но не намирам информация как да влезна в него, нито как дори и да влезна да настроя телевизора като хората ! (ако имаше геомагнитна корекция досега да съм го оправил ама няма )
Надявам се някой да може да помогне !
 |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 06, 2006 23:31 Заглавие: |
|
|
По вероятно е да ти е сложена накриво отклонителната система,но за да се оправи трябва да се отвори телевизора. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 06, 2006 23:39 Заглавие: мнение за 29" |
|
|
За наклонения тв има лек:
1.Подложи от ляво една книга с тв. ремонти и след време ще се опрови.
2.Основно правило-2:Всички 29" кинескопи са криви или раково болни,още при производство.
3.тази геометрия се изправя с противоположно изкривяване на погледа.
4.Най- важно:При покупка на 29"тв.-първо питай патили и после купувай!
5.Моите съболезнования от мен и по-въздържаните към критики!
6.Извинявай за крайните изказвания,но и др. мислят като мен. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 07, 2006 9:14 Заглавие: |
|
|
wesko dilow знам как стоят нещата с 29 инчовите телевизори, все пак такива ги продавам и аз ! Да не казвам но всички или подчти всички са изкривени, бяга им даже знака на бтв някъде извън екрана! Някой са доста зле, някои по-добре !
Аз си взех Филипса защото ми хареса най много как предава, доволен съм от него, но както казах картината е леко изместена на ляво, много леко ама аз го забелязвам примерно! Мислех си че с сервизното меню може да се оправи, даже намерих как се влиза:
0 6 2 5 9 6 + Menu/i+ обаче не знам какво да правя нататък , затова се обръщам къв вас специалистите, поне вие разбирате от това, не аз!
Иначе ако не може да се направи нищо ще си го гледам така, но все пак трябва да се пробва !
Приятен ден |
|
|
 |
|