Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Как да си направя......

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stoian16
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 07, 2006 15:36    Заглавие: Как да си направя...... Отговорете с цитат

Nqkoi moje li da mi pomogne.iskam da razbera kak da si na pravq stab.izpravitel za tazi sxema.ako moje nqkoi dabar 4ove4ec da mi q na4artae i da mi pomogne i sa6to da napi6e kakvi 4asti sa neobxodimi.blagodarq predvaritelno. pls!!!
eto q i sxemata:
http://www.amp2000.hit.bg/shemi/Amp_200W_tda7294.gif
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Съб Яну 07, 2006 17:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Това нещо не се захранва със стабилизиран изправител Wink Просто изправи напрежението с мощен грец и го филтрирай с големи кондензатори 4700 - 22000μF.
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Съб Яну 07, 2006 17:56    Заглавие: Отговорете с цитат

А бе няма да лошо да се стабилизира захранването,ама задачката е много трудна,дори непосилна,бих казал.С добра филтрация и корав грец преди филтъра всичко ще е в рамките на нормалното.Особено важен е и трафа!Аз много харесвам трафовете от руските телевизори за тая цел Idea Laughing Е,трябва да се пренавиват,ама железото барабар с първичната са налице!

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети