|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hardbody Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 07, 2006 13:37 Заглавие: Tribva mi? |
|
|
Tribva mi sait ili niakakav linc ili katlog za sravnivane na integralni shemi ili katalog za tranzistori,za diodi i t.n Iskam takiva katalozi na PC
Тук се пише на кирилица  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
franko Опитен потребител

|
|
|
 |
Pavlik Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 07, 2006 19:03 Заглавие: |
|
|
Vrt disk ,,,,,,,,,  _________________ Колкото повече майстори толкова повече работа
Павлик |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 08, 2006 22:55 Заглавие: Tribva mi |
|
|
На мен ми трябва някой да ми каже как с един фиш да стана милионер,или депутат!
Уважаеми"колега",няма универсални каталози,или,ако ги има-те не се подаряват само с едно питане.Това е океан от информация,публикувана,пазена,архивирана и т.н. с годините,крадена,публикувана и стара,като човешкия род.То е,като да ти отрежат капачката и да ти налеят академична диплома в мозъка само за секунди,че кой не иска да е академик така.Твоят въпрос е една безкрайна верига от безсънни нощи в нета,много четене и нерви,свързани с лишения и семейни проблеми.Не става толкова лесно.По-добре формулирай въпроса си в ограничени параметри,в зависимост от интересите ти.Няма на Земята човек да знае всичко и да го предостави хей-така,само от едно запитване.Явно си доста млад и безумен,та формулираш така дилетантски питането си.Извинявай за отговора ми,но след време ще ти стане ясно защо. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|