| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 20:39 Заглавие: търся схема на брояч на импулси |
|
|
търся схема на брояч на импулси с седемсегментни индикатори.трябва ми отчитане до 9999 (четири разряда) _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 21:43 Заглавие: |
|
|
МЛАД КОНСТРУКТОР _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 02, 2006 21:56 Заглавие: |
|
|
можеш ли да си малко по конкретен в кои брои/година.а ако можеш да ми го сканираш и пратиш (ако го имаш де)на меила ще съм ти благодарен [email protected] _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 13:26 Заглавие: Re: търся схема на брояч на импулси |
|
|
| nobodyshadow написа: | | търся схема на брояч на импулси с седемсегментни индикатори.трябва ми отчитане до 9999 (четири разряда) |
В руските сайтове има десетки такива
С ТТЛ елементи или микроконтролер ти трябва? |
|
|
 |
danyguit2000 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 04, 2006 14:49 Заглавие: |
|
|
Ето един от мен! Към него можеш да свързваш колкото цифри искаш само,че трябва да изпълниш тази схема няколко пъти според броя на цифрите които искаш! _________________ Skype user: gipson92494524 |
|
|
 |
Ангел Христов Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 07, 2006 21:33 Заглавие: |
|
|
Много ще ни улесниш,ако напишеш какво по-точно искаш да направиш /да броиш,пресмяташ,измерваш/.
Така е много неопределено...Има готови решения за каквото си помислиш,просто кажи |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 08, 2006 10:26 Заглавие: |
|
|
Извинявай,по не зная каква причина съм пропуснал да прегледам темата навреме и съвсем забравих за нея.Ще потърся списанието и ще ти пусна схемата,но и ти ако се разровиш на сайта на списанието,надявам се да получиш инфо.Пак там можеш да си поръчаш готова платка и част от по-завързаните елементи,.ако изобщо има такива. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 17, 2006 20:14 Заглавие: |
|
|
извинявам се на всички за закъснялата реакция бях извън града.а сега на въпроса намислил съм да си правя машинка за навиване на трафове и бобини.трябва ми да си отчитам броя на намоките.предполагам че с микроконтролер ще стане по малко като размер и сложност на платката но нямам компютър (пиша от зала)и ще трябва да се търси човек които да ми програмира микроконтролера и става по сложно.предпочитам логиките освен някои ако не си предлойи услугите за програмирането.
поздрави на всички.
пс:danyguit2000 какъв е формата на фаила които си приложил в атача не мога да го отворя.ако имаш възможност да ми го пратиш в ПДФ или Дежавю? _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
sigkill Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 17, 2006 20:28 Заглавие: |
|
|
1.Можеш да си потърсиш китайски крачкомер/часовник/хронометър и да го преработиш .
2.доброто старо решение -ел.калкулатор в режим 1+1 + + + ..
3.механичен брояч от касетоофон + предавка. |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 17, 2006 21:13 Заглавие: |
|
|
| sigkill написа: | 1.Можеш да си потърсиш китайски крачкомер/часовник/хронометър и да го преработиш .
2.доброто старо решение -ел.калкулатор в режим 1+1 + + + ..
3.механичен брояч от касетоофон + предавка. |
калкулатора е добро решение стига да работи по - бързичко. _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
|