| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jermaine Активен потребител

Регистриран на: 26 Дек 2005 Мнения: 95 Местожителство: с.Горно Нанадолнище
|
Пуснато на: Пон Дек 26, 2005 5:41 Заглавие: Panasonic VS3 |
|
|
Имам проблем с връзката с компютъра през IRDA. Инсталиран е Win Xp+ SP2+all updates.Инсталиран е софтуеъра на панасоник. При включване на "червения" уин32 ми изписва "Panasonic VS3 in range","Панасоник ВС3 е в обхват".Но програмата на пансоник ми изписва "Trying to connect please weit...."и така си стои и се връзва и никога не успя да се върже. На какво се далжи това? Как мога да си прехварля снимките на компа? _________________ Пишете бавно за да се разберем бързо!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 19:13 Заглавие: |
|
|
Windows упорито си използва негови драйвери и не иска да ползва драйверите на IRDA-то и се мъчи да използва телефона като модем.Глупав Windows.Май ще минавам на Linux. _________________ Пишете бавно за да се разберем бързо!!! |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 09, 2006 19:55 Заглавие: |
|
|
Когото инсталираш драйверите не давай на Win-а да ги търси и сваля от интернет. Най лесно можеш да го спреш ако ползваш firewall. _________________ home studio |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 23:49 Заглавие: |
|
|
Не става.WIN32 има вградени драйвери за Инфрареда и си слага тях.Когато телефона е в обхват ми изписва "Panasonic VS3 in range" --> "Install standart modem driver"И тук аз му давам "не" за модема и ми изписва "Device is may be not work properly". _________________ Пишете бавно за да се разберем бързо!!! |
|
|
 |
Bily Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 13, 2006 23:01 Заглавие: |
|
|
ако правилно съм разбрал проблема решението е много просто => казваш на телефона да изпрати снимката чрес IrdA , насочваш го към IrdA-to на комп-а и си готов _________________ Никога не е късно да станеш за резил! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 18:57 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | ако правилно съм разбрал проблема решението е много просто => казваш на телефона да изпрати снимката чрес IrdA , насочваш го към IrdA-to на комп-а и си готов |
Да амa не става.Опитва се ,опитва се и накря ми изписва на телефона "неуспешно". В "Device menager"->IRDA->Drivers:
1.irenum.sys ----win-този е сертифициран
2.SF-620.sys---irda-този е на диска към устройството
И се използва първия драйвер.В папката WIN\Drivers има и още един но не го използва
irda.sys-не знам за какво е. _________________ Пишете бавно за да се разберем бързо!!! |
|
|
 |
Bily Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 19:02 Заглавие: |
|
|
имам МА-620 но сега не е в мен, а и не ползвам WinXP
та като ги събера на едно място и двете ще пробвам и ще взема да ви напиша един Manual със картинки как точно става че да не се чудите за какво ви говоря.  _________________ Никога не е късно да станеш за резил!
Последната промяна е направена от Bily на Вто Яну 17, 2006 1:30; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 20:44 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | имам МА-620 но сега не е в мен, а и не ползвам WinXP |
Ако инстална WIN2000 дали ще мога да си вържа телефона??? _________________ Пишете бавно за да се разберем бързо!!! |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 17, 2006 11:40 Заглавие: IRDA |
|
|
| Това външно IRDA ли е ( USB или RS232 ),защото на лаптоп с вграден IRDA и инсталиран Win Xp+ SP2 си работи без проблем този панасоник ,без допълнителен софтуеър ,прехвърлям картинки ,музика от и към телефона. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 16:32 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Това външно IRDA ли е ( USB или RS232 ),защото на лаптоп с вграден IRDA и инсталиран Win Xp+ SP2 си работи без проблем този панасоник ,без допълнителен софтуеър ,прехвърлям картинки ,музика от и към телефона. |
Външно IRDA е USB. При инсталацията на драйверите ми направи впечатление че за момент ми изписва "USB to COM".Това ако може да ви подсети нещо да ми помогнете.... _________________ Пишете бавно за да се разберем бързо!!! |
|
|
 |
|