| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 14:52 Заглавие: Samsung шаси KS1B |
|
|
Процесора е ТDА9353PS/N2/3/0568 .Клиента казва че е ударен от гръм .Ефекта е следния вкючваш го захранването работи пускаш го с ДУ и тръгва в момента в които светне екрана се вижда картина с обратен ход и минава в стендбай.Презаписах му паметта но не от нея .Някои знае ли на кое краче на процесора се следи грешка .Приемам и други идеи. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 15:03 Заглавие: |
|
|
| 36 крак ако не се лъжа. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 15:29 Заглавие: |
|
|
А някои може ли да каже как работи тази защита . Имам съмнение че е избит процесора. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 15:44 Заглавие: |
|
|
Разбрах чеТВ е бил в гаранционен сервиз там също казали че е избит процесора сега въпроса ми е къде може да се намери този проц и на каква цена. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
galov_p Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 16:33 Заглавие: |
|
|
| plamen petrov написа: | | Разбрах чеТВ е бил в гаранционен сервиз там също казали че е избит процесора сега въпроса ми е къде може да се намери този проц и на каква цена. |
Защо не се пробаш с платката на кинескопа поразгледай за поражения по нея това с обратния ход не ми прилича много на процесор от някаде трябва да върне инфо за проц. от крайните има ли 12v или нещо подобно и най вече личи ли на процесора да е свалян защото на гаранционните сервизи не вярвам много когато правят отказ от гаранция те поне би трябвало да имат такъв процесор за да пробат  _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 11, 2006 16:53 Заглавие: |
|
|
Обратния ход се вижда защото ТВ не е дошъл баланса с подгрято отопление го няма.А иначе всичко в тази верига на 36 кр е откачано от гаранционния сервиз процесора не е свалян.И аз съм почти убеден че е от процесор защото някои път се управлява с ДУ някои път не.Но никога не се знае. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
Ангел Христов Гост
|
Пуснато на: Чет Яну 12, 2006 0:54 Заглавие: |
|
|
Направил съм няколко такива процесори
Има един крак на процесора Xray,Vguard май се казваше -защита някаква.Лесни се определя,защото дава стотина ома към +5волта
Просто го замаси и ще се оправи |
|
|
 |
|