|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stoian16 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 12:10 Заглавие: problem otnovo! |
|
|
imamm otnovo pak problem.zna4i imam edin transformator na 80V.predpolagam 4e toi nqma da stane za tazi sxema.imam o6te edin koito ediniq krai meri 13.5 a drugiq 120V.toi e 2x.Imam go ot razvalen gramofon RESPROM.mislq 4e i dvata trafa nqma da mi svar6at rabota:(.a to za taq sxema mai iskam 2x30V i tam da se izpravq posle do +-35V.aide nqkoi koito si q pravil sxemata da mi kaje kakav traf 6te mi trqbva.sa6to modela na greca i na kolko A.sa6to i kakvi filtrira6ti kondenzatori 6te mi trqbvat i kolko na broi.A ako nqkoi mi napravi sxemata za zaxranvaneto(mislq gore-dolu 4e znam kak stava no ne sam siguren).A ako nqkoi mi napravi i sxemata na Paint-a 6te mu bada zadaljen i mnogo blagodaren.a sa6to me interesuva6e kokvo zna4i tova x50 i x25 na condenzatorite???eto otnovo sxemata:
http://www.amp2000.hit.bg/shemi/Amp_200W_tda7294.gif
Тук се пише на кирилица  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 18:15 Заглавие: |
|
|
Пак ще пиша,писах го и по други поводи-все още могат да се намерят от старите руски цветни телевизори-сандъците по 70 кила! Вади от един такъв трафа,пренавий му вторичната за това,което ти трябва и си готов!Вземи си грец 35А,за да си сигурен,че няма да имаш проблеми и слагай повечко електролити! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|