Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

problem otnovo!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stoian16
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 14, 2006 12:10    Заглавие: problem otnovo! Отговорете с цитат

imamm otnovo pak problem.zna4i imam edin transformator na 80V.predpolagam 4e toi nqma da stane za tazi sxema.imam o6te edin koito ediniq krai meri 13.5 a drugiq 120V.toi e 2x.Imam go ot razvalen gramofon RESPROM.mislq 4e i dvata trafa nqma da mi svar6at rabota:(.a to za taq sxema mai iskam 2x30V i tam da se izpravq posle do +-35V.aide nqkoi koito si q pravil sxemata da mi kaje kakav traf 6te mi trqbva.sa6to modela na greca i na kolko A.sa6to i kakvi filtrira6ti kondenzatori 6te mi trqbvat i kolko na broi.A ako nqkoi mi napravi sxemata za zaxranvaneto(mislq gore-dolu 4e znam kak stava no ne sam siguren).A ako nqkoi mi napravi i sxemata na Paint-a 6te mu bada zadaljen i mnogo blagodaren.a sa6to me interesuva6e kokvo zna4i tova x50 i x25 na condenzatorite???eto otnovo sxemata:
http://www.amp2000.hit.bg/shemi/Amp_200W_tda7294.gif

Тук се пише на кирилица Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Съб Яну 14, 2006 18:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Пак ще пиша,писах го и по други поводи-все още могат да се намерят от старите руски цветни телевизори-сандъците по 70 кила! Laughing Вади от един такъв трафа,пренавий му вторичната за това,което ти трябва и си готов!Вземи си грец 35А,за да си сигурен,че няма да имаш проблеми и слагай повечко електролити!

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети