| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kalin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 13, 2006 10:24 Заглавие: Ремонт на видео карта GFORCE TI4200/12 8MDDR128BIT 8X |
|
|
Имам една видео карта GFORCE TI4200/128M DDR128BIT 8X , но не работи знам, че има сервизи и искам да попитам дали мога да я занеса за ремонт някъде?
Значи биоса и работи защото оспях да го флашна , тръгва в началото и пише информация за нея но целия екран е на бели чери, което ме кара да мисля че процесора и работи и има малък проблем.
Та надявам се да имате представа за какво става въпрос и ако е така дали може да ми кажете дали може да се оправи и колко пари горе долу ще излезе ремонта, и къде евентуално да я занеса ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 13, 2006 11:24 Заглавие: |
|
|
| Да, може да се отремонтира като в 90% от случаите ремонта е сполучлив. Проблема е в лоши спойки на паметта или процесора. А това че си я флашнал си е чист късмет тъй като в този случай вероятността за неуспешен запис на биоса е по голяма от успешния. При мен цената за диагностика и пълно презапояване и измиване на платката е 15лв. при други колеги може да е различна. |
|
|
 |
kalin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 23:17 Заглавие: |
|
|
| Петров написа: | | Да, може да се отремонтира като в 90% от случаите ремонта е сполучлив. Проблема е в лоши спойки на паметта или процесора. А това че си я флашнал си е чист късмет тъй като в този случай вероятността за неуспешен запис на биоса е по голяма от успешния. При мен цената за диагностика и пълно презапояване и измиване на платката е 15лв. при други колеги може да е различна. |
дай ми адрес и телефон за връзка заинтересува ме за 15 ако стане ще съм много щастлив! |
|
|
 |
|