| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Dian_Stanev Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 17:29 Заглавие: Проблем с PC |
|
|
Значи моя компютър ми прави проблеми.От известно време издава звуци???Не знам защо.Първо мислех че имам вирус.Обаче имам Norton AntiVirus 2005 и нищо не намира.Почнах да се съмнявам в него.Сложих си Kaspersky.Намери някакви троянци и мисля че ги изтри.И таман си мислех че като ги няма ще спре да издава тия звуци,ноо не!Мисля че и вентилатора ми нещо почва да се узорва.И сега уж нямам вируси и пак ги има тез звуци.Не знам вече какво да правя по въпроса.На моменти и курсора на мишката спира да се движи и после се оправя.Какво става вече не знам???? Помогнете!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bily Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 17:45 Заглавие: |
|
|
какви са тия звуци.като не можеш да ги запишеш поне ги опиши някак.
как иначе да разберем какъв ти е проблема _________________ Никога не е късно да станеш за резил! |
|
|
 |
Jermaine Активен потребител

Регистриран на: 26 Дек 2005 Мнения: 95 Местожителство: с.Горно Нанадолнище
|
Пуснато на: Съб Яну 14, 2006 21:10 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Мисля че и вентилатора ми нещо почва да се узорва. |
Ами смажи го с машинно масло.(или с ЧУК)  _________________ Пишете бавно за да се разберем бързо!!! |
|
|
 |
Tolev Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 15:19 Заглавие: |
|
|
Ако под "звуци" разбираш тонове с различна последователност които чуваш от системния говорител на РС-то, то предполагам има смисъл са се "заслушаш" в тях... BIOS-ите на повечето дъна са програмирани така че да сигнализират за евентуални неизправности с поредица от звукови сигнали. Ето ти един пример за Award BIOS:
а) 1 long, 2 short -> Video adapter error. Either video adapter is bad or is not seated properly. Also, check to ensure the monitor cable is connected properly.
б) Repeating (endless loop) -> Memory error. Check for improperly seated or missing memory.
в) 1 long, 3 short -> No video card or bad video RAM. Reseat or replace the video card.
г) High frequency beeeps while running -> Overheated CPU. Check the CPU fan for proper operation. Check the case for proper air flow.
May also be due to excess heat. Check the CPU fan or BIOS settings for proper fan speed.
Съдейки по коментара ти за вентилатора, може би става въпрос за точка "г"...
Успех |
|
|
 |
|