|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
JBL Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2004 20:05 Заглавие: JSM |
|
|
АМИ ТОКУ ЩТО НАУЧИХ ЧЕ NOKIA 2110 ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ПИПНЕ И ДА СЕ ГОВОРИ АВАНТА.АМА КОЛКО Е ВЕРНО ТРЯБВА ДАСЕ ПРОВЕРИ  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
гост Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2004 19:00 Заглавие: става |
|
|
Пичове, не ми е много ясно за кодовете по картите, но така като чета стигам до извода че не може да се излъже системата?
Един мой приятел си направи карта, сложи си някъв чип и проработи!!!
Е има и една малка подробност-имаше само 1 импулс, в смисъл вкарваш картата в телефона и ти показва 1 импулс, говориш си градски разговор, затваряш и ти дърпа импулса, ако я вкараш пак ти показва 0 импулса. Покрай чипа имаше расетващ ключ. Вадиш си картата, ресетваш и пак си има 1 импулс.(някой ще каже че няма смисъл за 1 импулс, ама приятеля ми си я направи за спорта пък после взе че замина за Хамериканско).
Извинете ме че не използвам точни термини, но си нямам и представа от тях. Това го пиша само да ви кажа че може да се направи.
Е успех на хората, който се мъчат в това тежко начинание(направата на карта).
Успех и на хората който се мъчат да измислят защита за картите си, все пак за това им плащат.
 |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 19, 2004 17:06 Заглавие: Re: RE |
|
|
| JBL написа: | | стигнах до извода че трябва да се направи емулатор с PIC 16F84 .някой да има идея какво ще представлява програмката за процесора ? |
|
|
|
 |
angel_panchev Нов потребител

|
|
|
 |
ФОРМАТЦЕВТ Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 166 Местожителство: Лясковец BG
|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|