| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sigkill Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 1:56 Заглавие: |
|
|
аз днес мислех да кача също снимки на това LCD
тънкото лентово кабелче за осветлението , между светодиодите има други елементи , черното чипче вероятно прави захранването за тях.
под стикерчето е драйверния чип в изпълнение COG(chip on glass) не е ясно какъв е той.
лошото е че за C62 няма никакви service manuals ....
IceBurn , взимай си едно стандартно lcd с описание си , с app. notes , подробни описания на регистрите и интефейса и не се мъчи .
А ако непременно трябва да е с gsm-ско lcd се насочи към тези за нокиа - там изводите поне са 10 а останалото е да се пребориш с I2C-то (доколкото си спомням това им е интерфейса). |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 17, 2006 11:30 Заглавие: |
|
|
[quote="sigkillлошото е че за C62 няма никакви service manuals ....
[/quote]
За С62 има Repair Documentation ,но в него за съжаление няма нищо за дисплея ,а за С65 има направо схема на телефона  |
|
|
 |
IceBurn Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 17, 2006 20:26 Заглавие: |
|
|
Ами това супер само дето С62 и С65 нямат почти нищо общо, особено дисплейте (е като изключим марката)
И все пак не може никъде да няма информация за тоя дисплей. Все пак не са малко произведените бройки. Оставам си с надеждата някой да попадне на нещо и да го сподели тук. |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 17, 2006 21:44 Заглавие: c62 |
|
|
| IceBurn написа: | Ами това супер само дето С62 и С65 нямат почти нищо общо, особено дисплейте (е като изключим марката)
И все пак не може никъде да няма информация за тоя дисплей. Все пак не са малко произведените бройки. Оставам си с надеждата някой да попадне на нещо и да го сподели тук. |
Е ,не съм казал че имат нещо общо ,само споделих аз какво съм намерил.Моя е С62 и съм търсил схема или нещо подобно ,но уви за сега без успех.Една идея - вътре С62 е Сони-Ериксон ,дали пък този дисплей не се използва и в някой Сони-Ериксон  |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 17, 2006 22:25 Заглавие: |
|
|
| stefp написа: |
За С62 има Repair Documentation ,но в него за съжаление няма нищо за дисплея ,а за С65 има направо схема на телефона  |
Я я дай насам!  _________________ home studio |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 17, 2006 22:52 Заглавие: |
|
|
| guitman написа: | | stefp написа: |
Я я дай насам!  |
Кое от 2 -те Repair Documentation или С65 схема на телефона  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 8:01 Заглавие: |
|
|
Схемата ми е по необходима но няма да е лошо да качиш и двете във файлообменника. _________________ home studio |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 8:54 Заглавие: c65 |
|
|
| guitman написа: | | Схемата ми е по необходима но няма да е лошо да качиш и двете във файлообменника. |
Схемата ипратих на пощата ,за съжаление ми е много лош нета и неможах да ги кача нещата във файлообменника  |
|
|
 |

|
|
|
 |
|