Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Pomognete zakasax go mnogo!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
shpoze
Гост

МнениеПуснато на: Пон Авг 23, 2004 15:32    Заглавие: Pomognete zakasax go mnogo! Отговорете с цитат

Zna4i imam dva basovi govoritela i dve pi6tqlki(i dva filtara estestveno) napravih si gi na koloni no ne mi haresva kak sviri puk i stanaha mnogo nekadurni Smile i izkam da vi pomolq nqkoi ako znae ili moje da mi kaje kade moga da si dam govoritelite i da mi napravqt ka4esteni tonkolkoni s tqhni si materqli ako trqbva 6te dam dosta pari samo da sa napraveni kakto si trqbva Exclamation Molq vi pomagaite Exclamation
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 23, 2004 16:23    Заглавие: Отговорете с цитат

В Пловдив срещу централна гара на ул.Кавала 16 или 18 има фирма и работилница за тон колони, а също и Райчев инженеринг-пак в Пловдив на Гладстон срещу бившето кино Комсомол, сега Космос в една кооперация на 2 етаж му е офиса-той е цар на тонколоните!!!Ако те интересува ще ти пратя и телефоните му!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
shpoze
Гост

МнениеПуснато на: Пон Авг 23, 2004 21:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Blagodarq ti mnogo daje moje6 da mi dade6 i telefona no 4ak do Plovdiv mi e mnogo dale4ko izkam da si namerq nqkoi v sofia koito moje da gi napravi tezi koloni Wink aide ako nqkoi znae ili moje da kazva Exclamation
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2004 8:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Е-е-е, толкова ли е далече Пловдив от София, ей го къде е, един ... място Laughing тел: 032/633960-Никола Райчев!
Върнете се в началото
shpoze
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2004 9:48    Заглавие: Отговорете с цитат

10x
Върнете се в началото
toltec
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2004 11:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Чоко - тел 0888371445 . Човека прави сандъци за колони на почти всички които се занимават със озвучаване в София . Работи в Орландовци . Аз съм му ползвал услугите за изработване на колони за озвучаване на кина ( с мой говорили ) и съм доволен . Поне можеш да отидеш и да видиш за какво става въпрос ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
shpoze
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 24, 2004 23:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Stra6no sum ti blagodaren a da mi kaje6 samo kolko pari gore-dolu 6te mi vzeme da mi napravi kolonite Question
Върнете се в началото
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Авг 27, 2004 0:13    Заглавие: Отговорете с цитат

pamporov написа:
В Пловдив срещу централна гара на ул.Кавала 16 или 18 има фирма и работилница за тон колони, а също и Райчев инженеринг-пак в Пловдив на Гладстон срещу бившето кино Комсомол, сега Космос в една кооперация на 2 етаж му е офиса-той е цар на тонколоните!!!Ако те интересува ще ти пратя и телефоните му!

pamporov, не лъжи човека, бе! Тео не е нищо повече освен един дърводелец. тонколоните са сериозна работа и не се правиат просто така.
човече не се хващай с, тео. просто ще ти вземе парите
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 27, 2004 10:41    Заглавие: Отговорете с цитат

За ТЕО нищо не мога да кажа, но за Райчев...е познавам го лично човека и съм му слушал работите, много е добър!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети