| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
svetoslav_mitev Нов потребител

Регистриран на: 17 Яну 2006 Мнения: 19 Местожителство: Bulgaria,Rousse
|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 14:24 Заглавие: TV Sharp C-1451SC Шашка се и спира |
|
|
Става въпрос за телевизор Sharp model:C-1451SC, SER.No:539808
От известно време ми дава следният дефект:Работи половин час и след това започва да се появаят цифрата на кои канал е след това започват да мигат точките за усилване на звука,излиза и занакът за "mute" и немога да разбера от какво е. и така само половин час работи и после почват да излизат тези екстри и оште някуде 1 час и спира тотално .Трябва му по4ивка от 30 мин. и след това тръгва . и пак така 30 мин. и пак излизат.Ако някой знае от какво може да е да ме посъветва с нешто.
Слагай заглавия по правилата http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=6221 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 14:29 Заглавие: |
|
|
| Май за процесор плаче,като почне да ги прави тези работи вземи го поохлади за да си сигурен че е от него. |
|
|
 |
jivko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 15:04 Заглавие: |
|
|
| Най вероятно е процесора.Загрей го с поялника яко през тефлонова изолация,след това изчакай да се охлади и включи телевизора.Сложи му екранировка. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 15:20 Заглавие: |
|
|
svetoslav_mitev,а Вие какво измерихте по телевизора,какво е напрежението на процесора и паметта,как са пулсациите и т.н.? _________________ Димитър |
|
|
 |
svetoslav_mitev Нов потребител

Регистриран на: 17 Яну 2006 Мнения: 19 Местожителство: Bulgaria,Rousse
|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 16:52 Заглавие: |
|
|
| Ами аз от скоро се занимавам с ремонт на ел техника и не съм много на ти,тази година завърших среднотот си образование и не се научих на ништо там и за това използвам и форума за да се донауча.Защтото ми е интересно а пък и е мн полезно да разбираш поне и малко от тази наука.А относно телевизора като се охлади работи няма грешка а като по загрее малко по малко до 30 мин спира и ако е от него с каква цена е долу горе.(IX1703CE)? |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 17:02 Заглавие: |
|
|
| svetoslav_mitev написа: | | А относно телевизора като се охлади работи няма грешка а като по загрее малко по малко до 30 мин спира и ако е от него с каква цена е долу горе.(IX1703CE)? |
Обърни внимание на написаното от dima .....
| dima написа: | | svetoslav_mitev,а Вие какво измерихте по телевизора,какво е напрежението на процесора и паметта,как са пулсациите и т.н.? |
_________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 17:10 Заглавие: |
|
|
| Цена можеш да видиш на стрницата отгоре има надпис:Electronic Components Online, там влизаш и намираш елемента и цената,но щом отскоро се занимаваш не се занимавай ами го занеси на сервиз и майстора знае какво да направи. |
|
|
 |
|