| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
V_A_S_K_O_1 Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 21, 2005 20:26 Заглавие: Data Cable за siemens c65 |
|
|
Здравейте колеги трябва ми схема на дата кабел за сименс ц65 ако някой има схема моля да ми изпрати. Благодаря предварително. _________________ Личен блог на Васил Мърваков |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 11:58 Заглавие: |
|
|
Виж прикачената схема. За C65 можеш да ползваш pinout-а на Х55, като трябва да включиш резистори 15k между 3-ти пин и маса, и 4-ти пин и маса, тъй като в действителнос те съвпадат с изводите на USB кабела.
Можеш да си направиш и USB кабел свързвайки директно 2, 3 и 4-ти пин към USB без никакви междинни схеми. _________________ home studio |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 13:31 Заглавие: |
|
|
смисъл 2,3 и 4 пин на телефона към USB-то дирекно така ли ако е така мерси
много 4акам и други схеми  _________________ Личен блог на Васил Мърваков |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 22, 2005 14:09 Заглавие: |
|
|
Тук съм прикачил скица на връзките между двата конектора на USB кабела за сименс. Ако си инсталирал програмата Mobile Phone Manager то при свързване на телефона към компютъра, драйверът ще се инсталира автоматично. Ако искаш да хакваш телефона то ти трябва кабел за RS232, не съм пробвал по горната схема но мисля че с нея ще стане. Ако не стане пиши, имам още подобни. _________________ home studio |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 13:22 Заглавие: |
|
|
а кабела нот МC60 ще стане ли че намерих един.трябва ми спешен отговор _________________ Личен блог на Васил Мърваков |
|
|
 |
koko___ Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 17:22 Заглавие: |
|
|
| guitman написа: | Виж прикачената схема. За C65 можеш да ползваш pinout-а на Х55, като трябва да включиш резистори 15k между 3-ти пин и маса, и 4-ти пин и маса, тъй като в действителнос те съвпадат с изводите на USB кабела.
Можеш да си направиш и USB кабел свързвайки директно 2, 3 и 4-ти пин към USB без никакви междинни схеми. |
А става ли и при А50 ? _________________ Прав ток по крив проводник тече ли? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 29, 2005 19:36 Заглавие: |
|
|
| V_A_S_K_O_1 написа: | | а кабела нот МC60 ще стане ли че намерих един.трябва ми спешен отговор |
Не зная, пробвай ако имаш възможност, мисля че ще стане. Ако ти трябва временно, мога да ти дам моя.
| koko___ написа: | | А става ли и при А50 ? |
Ако питаш за USB - не. А - са базовите модели на Siemens и не потдържат възможността за обслужване от PC. С кабела можеш само да ги хакваш (flash, unlock). Ще добавя че така преработен кабел от DCA5 в DCA500 е съвместим и с двете поколения телефони. _________________ home studio |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 21:32 Заглавие: |
|
|
трябва ми схема на DCA-510 ili DCA-500 който да става за C65. Благодаря предварително. _________________ Личен блог на Васил Мърваков |
|
|
 |
|