| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petrov Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юли 2005 Мнения: 309 Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313
|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 20:10 Заглавие: Безплатни разговори по интернет ??? |
|
|
| Здравейте колеги . Някой чувал ли е за програма подобна на SKYPE с която можело да набираш международни ,GSMи и каквото си поискаш? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 20:32 Заглавие: |
|
|
Да и я имам
Казва се Wengo
Като се регистрираш ти дават 1 евро за разговор.Цената към стационарен телефон беше мисля към 0.6 евро на минута за ГСМ не помня колко беше.Само дето има един бъг-примерно ти остава половин евро.Изговаряш го и ако не затвориш може да си говориш пак примерно до -3 евро. _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
petrov Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юли 2005 Мнения: 309 Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313
|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 20:54 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за бързия отговор но откаде мога да си я дръпна ?Моля дай ЖОКЕР |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 21:37 Заглавие: |
|
|
Ами че то по Скайп може да се говори с нормални телефони. Има си Skype Out, само дето трябва кредитна карта да го ползваш. Т.е. да си купиш кредит. _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 21:47 Заглавие: |
|
|
| cvetomirconev написа: | | Ами че то по Скайп може да се говори с нормални телефони. Има си Skype Out, само дето трябва кредитна карта да го ползваш. Т.е. да си купиш кредит. |
Tоест не е безплатно а той пита за безплатно  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 21:49 Заглавие: |
|
|
А програмата я дърпай от тук.
Ако вдяваш английски сичко е описано подробно ако не питай  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 23:15 Заглавие: |
|
|
| Всичко направих ок с исталацията,но нещо не ми е ясно набирането например:0898564765 натискам зелена слушалка и от там ми отчита време на разговор и ми шпреха на френски |
|
|
 |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 23:34 Заглавие: |
|
|
| Предполагам че трябва да напишеш и кода на съответната страна(например +359 и после номера без нулата) |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 23:39 Заглавие: |
|
|
Набирай с кода на България - 359 Ще я пробвам и тази.
Иначе ползвам Gizmo. За демо 0,25$ които дават говорих 2 мин с кипърски GSM. Не знам защо са им толкова различни тарифите, и двете ползват SIP стандарт за разговорите. За разлика от Skype, която е затворен (собствен) стандарт.
Безплатни разговори НЯМА. Има само малки промоции (зарибявки). _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 23:45 Заглавие: |
|
|
| Верно Е .Говорих 2пъти по 5мин с БГ-GSM и пак започна да ми шпреха на френски , мислех си дали не може да ми направи една френска...... |
|
|
 |
|