| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 19:38 Заглавие: MP3 Player:IItronics IMP-11 |
|
|
Донесоха го от Англия на дъщеря ми и веднъж го напълнихме нормално с mp3-ки.При повторен опит,дъщеря ми изтри някои от старите песни за да вкара нови.До тук всичко вървеше добре,но когато надвише 100mb(забравих да спомена че player-a е 128mb) започна да изписва че файлът не може да бъде копиран.Пробвахме и на друг компютър,да не грешката да е в нашият,но продължава да изписва същото.И понеже дасега не съм се сблъсквал с такова устройство,не ми е ясно дали е развалено или е нещо друго.Някой има ли представа за какво става въпрос? _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 20:47 Заглавие: |
|
|
Според мене не трябва да се учудваш, поради простата причина че свободното пространство не е точно 128MB, a по-малко. Като го закачиш влез в експлорера дай на устройството, и погледни колко ти е реалното пространство. Също така може да провериш и друго, изтрии или премести всичките фаилове от плеара в компютъра и погледни колко ти е свободното пространство, ако ти показва, че има заето още то най-вероятно има някои фаил, които не е изтрит а се отчита за такъв или повреме на качване на фаил в плеара е бил прекъснат трансфера от USB(кабела). В този случай ще ти се наложи да го форматираш. _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 23:38 Заглавие: MP3 Player:IItronics IMP-11 |
|
|
Да но в това е проблема че в плеара няма никакви файлове и не мога да кача нищо,постоянно ми изписва че има грешка. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 20, 2006 17:41 Заглавие: Re: MP3 Player:IItronics IMP-11 |
|
|
| tehnica написа: | | Да но в това е проблема че в плеара няма никакви файлове и не мога да кача нищо,постоянно ми изписва че има грешка. |
Форматира ли го? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 20, 2006 18:49 Заглавие: MP3 Player:IItronics IMP-11 |
|
|
Благодаря Ви много.Форматирах го и се оправи,точно в това беше проблема.Още веднъж благодаря на Vladi и Valioman _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
|