|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sa6ik Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2004 0:20 Заглавие: digital recorder |
|
|
| искам да помоля тези които имат някаква идея,как да направя digital запис от камера,на който времетраенето да НЕ Е повече от 90 секунди /толкова ми е достатачно/да ми помогнат сас информация.Ще им бадя искренно благодарен.Може би тази тема да е отмината,но аз имам идея и искам да я осаществя!!!!!!Ще я споделя по късно...................моля ви искренно!!!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Alex01 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2004 6:53 Заглавие: |
|
|
Ако искаш да свалиш записа на компютър става с ТВ тунер.
На какъв носител искаш да я свалиш? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2004 23:05 Заглавие: |
|
|
iskam da q svalq na 4ip sas pamet ne pove4e ot 1-2 min.ideqta mi e slednata:stava vapros za kradcite na kasetofoni,koito ne gi spira dori i alarma ot visok klas.no dali te samite 6te znaqt 4e ima skrita miniaturna kamera sas nezavisimo zahranvane koqto 6te se aktivira pri vlizane vav avtomobila.ta ako ose6ta6 na kade biq i kakvo mi e nujno.........imam si kamera,imam si avtonomno zahranvane ,imam si dat4ik(obemen)......TRQBVAMI NOSITELQ NA DIGITALNIQ ZAPIS E AKO IMATE IDEQ 6TE SAM VI ZADALGEN.
P.P. tova spored men go nqma prilojeno nikade i mi hrumna kato dobra ideq za zalavqneto na "sa6tite".dano da e interesna temata i za drugite.sas uvajenie SA6IK |
|
|
 |
JreecX Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 26, 2004 19:11 Заглавие: |
|
|
Dosta interesna tema.
Imenno i az za takova neshto si misleh i se setih za slednoto:
-za pamet moje da se izpolzva xDPictureCard(vqrno dosta skypo, ama efektivno, malko i kompactno). Za kamera v METRO CASH&Carry imashe cherno-beli kamerki za okolo 15-20lv. Problema idva s nachina za za prehvyrlqne na informaciqta ot kamerata kym xDp'to i i syotvetno coder'a(Bi trqbvalo da e MPG4 s nqkakva kompresiq). A za zahranvaneto hubavo e da e Avtonomno, no i da ima nachin da e vyrzan kym el. verigata na avtomobila. Kamerata dokolkoto si spomnqm e s razmeri 2/2/2cm.
-Drugiq variant, kojto sega se setih(malko skyp i mojebi typ) e da si kupish edin digitalen fotoaparat(ot naj-eftinite, i da moje da zapisva v MPG4/AVI). Toj si ima i pamet i avtonomno zahranvane, kompakten i lesen za opotreba. E estestveno shte mu trqbva i malko promeni. Moje s edin elektronen kluch vyrzan kym alarmata ili po nqkakyv drug nachin da se pravi vkluchvaneto za zapis.
Tova ot men, nadqvam se da sym ti pomognal. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|