| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DURON_RULEZZZ Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 12:07 Заглавие: Въпрос за Поялна Станция |
|
|
Здравейте ...
Интересува ме някой от вас попадал ли е на поялна станция на цена 26лв.(не мога да кажа каква марка беше) имаше и регулатор . Та въпроса ми е как според вас е осъществено регулирането на температурата? Дали има датчик за температура в самия поялник или просто това е един най обикновен поялник с регулатор на напрежение . Ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарен ако споделите ... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Borko Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 12:27 Заглавие: Re: Въпрос за Поялна Станция |
|
|
| DURON_RULEZZZ написа: | Здравейте ...
Интересува ме някой от вас попадал ли е на поялна станция на цена 26лв.(не мога да кажа каква марка беше) имаше и регулатор . |
Това малко прилича на един стар лаф : Ти чел ли си една книга с червени корици от 1.76лв Много е хубава  |
|
|
 |
yosko_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 12:55 Заглавие: |
|
|
| напиши марка, колко вата е. и за какво ще го ползваш. за тая цена едва ли ще е нещо добро. |
|
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 18, 2006 13:57 Заглавие: Re: Въпрос за Поялна Станция |
|
|
| DURON_RULEZZZ написа: | Здравейте ...
Интересува ме някой от вас попадал ли е на поялна станция на цена 26лв.(не мога да кажа каква марка беше) имаше и регулатор . Та въпроса ми е как според вас е осъществено регулирането на температурата? Дали има датчик за температура в самия поялник или просто това е един най обикновен поялник с регулатор на напрежение . Ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарен ако споделите ... |
Кайи ми каква марка ти поялника и ще ти изтеглим схемета,а за регулирането мсля че става с промяна на напрежението. _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 19, 2006 13:01 Заглавие: |
|
|
Здравейте Колеги...
Оказа се ,че производителят на тази станция е Унисант (китайска е )
На кутията още пише и "electronics tools" :)))) И с това информацията относно този китайски боклук се изчерпва. Състои се от един най-обикновен регулатор на напрежение (2-3 лв. максимум да струва) и от един обикновен поялник 220в. 50вт.(от 3лв) . Общо взето не си заслужава и половината пари а искат за нея 26лв. :)))
Съвет: Не я купувайте ! |
|
|
 |
yosko_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 20, 2006 20:15 Заглавие: |
|
|
| това вярно си е боклук отвсякъде погледнато ! |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 21, 2006 22:57 Заглавие: Въпрос за Поялна Станция |
|
|
Уважаеми"колега",след като сам стигна до цената на въпроса,защо губиш времето на много от нас?Моята станция,тип WELLER НЯКОГА СТРУВАШЕ 2500 ДОЙЧЕ МАРКИ,работя 15г. с нея,а Бог знае още колко е работила преди,и нямам проблеми,а ти,за парите от ремонта на един телевизор, правиш проблем на цяла гилдия!Има една проста истина: Нищо не дал,нищо не получил!
В този живот има много и по-важни неща от 26лв. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 12:15 Заглавие: |
|
|
Уважаеми"колега",след като сам стигна до цената на въпроса,защо губиш времето на много от нас?Моята станция,тип WELLER НЯКОГА СТРУВАШЕ 2500 ДОЙЧЕ МАРКИ,работя 15г. с нея,а Бог знае още колко е работила преди,и нямам проблеми,а ти,за парите от ремонта на един телевизор, правиш проблем на цяла гилдия!Има една проста истина: Нищо не дал,нищо не получил!
В този живот има много и по-важни неща от 26лв.
Темата съм я създал и поради друга причина и не бих го нарекъл "Губене на Време".Исках повече хора да научат що за боклуци се предлагат и да не се залъгват от ниските цени.Относно поялниците "WELLER" ги оставям без коментар ( а това че струвала "2500 ДОЙЧЕ МАРКИ") какво от това ? Цената не винаги е критерий за качество !
Предлагам темата да бъде закрита .  |
|
|
 |
|