| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 15:30 Заглавие: Vestel мод.2040 шаси 11АК30-А4 вход в сервиз ? |
|
|
Телевизора сега е донесен от Италия .Не мога да влеза в сервиз да включа ДК. Шасито е 11АК30-А4 проца е ST92195C3B1/OEO и видео 2246С . С платка звук не стана. Пафа е сменен. Пробвах да влеза с инстал и 4725 не стана . Пробвах с FEATURE 1923 пак неще. На дистанционното няма бутон меню а има четири бутона:
SOUND PICTURE FEATURE INSTAL .С търсачката намерих няколко теми с подобен проблем но нищо не помогна. Ако пък имате дъмп за този процесор с включено ДК също би могло да помогне.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 15:40 Заглавие: |
|
|
Провериси пощата.
Успех! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 16:04 Заглавие: |
|
|
Благодаря ти Ноел. Звука стана но имам проблем с вертикалния размер. С около 1 см е нагоре и пак ми трябва вход в сервиз.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 16:18 Заглавие: |
|
|
Ходих та взех друго дистанционно и на него има бутон меню и с него влязох в сервиз .Но отново проблем .В сервиз се регулира само линейноста а размера въобще не реагира като изменям стойностите. Сега ще сложа неговата си памет и ще мъча там да превключа на ДК.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 16:32 Заглавие: |
|
|
Сложих си неговата памет влязох в сервиз и там мамка му има 99 опции и така и не разбрах какво трябва да направя та да го включа . Пампоров ми прати описанието но то пък е на английски а там пък хептем ме няма/ по комунистическо време не сме учили тоя език/ и сега очаквам да ми кажете в коя опция какво да омацам  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 17:44 Заглавие: |
|
|
| Ако става въпрос за звука,влизаш в сервиз,намираш ОР2 и и бит 4 го правиш 1. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 18:41 Заглавие: |
|
|
Благодаря Данчо .Ще го направя това утре. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 22:12 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Ходих та взех друго дистанционно и на него има бутон меню и с него влязох в сервиз .Но отново проблем .В сервиз се регулира само линейноста а размера въобще не реагира като изменям стойностите. Сега ще сложа неговата си памет и ще мъча там да превключа на ДК.  |
Колега пробвай като влезеш в сервизен режим да натиснеш ЗЕЛЕНИЯ бутон и трябва да се покажат регулировките на редовата и кадровата. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 22, 2006 23:37 Заглавие: |
|
|
Благодаря ти колега .Значи може и от това да е защото аз правих и друг експеримент.Паметта я сложих на цокъл. Сложих пак неговата си памет влязох в сервиз и си записах данните на трите вида регулировки после върнах тая с големия размер и ги нагласих по оригиналната но картината пак не се свива вертикално .Отново поставих оригиналната памет влязох в сервиз и си опитах на нея да свия размера но и тук не се задейства. Утре ще опитам като натисна зеления бутон.
Между другото му открих кой бутон му е за меню като почнах подред всичките да натискам. Имаше три бели бутона един до друг и единия се оказа че е меню.Телевизора току що е купен от Италия и го носят за звук. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 9:41 Заглавие: |
|
|
Учи английски, никога не е късно!  |
|