|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 20:53 Заглавие: |
|
|
| Иване, има и други начини за комуникация с питащия. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 20:58 Заглавие: |
|
|
Пак ли оплесках работата???  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 21:08 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | Иване, има и други начини за комуникация с питащия. |
RC,
Има и други начини за комуникация с Иван
Не се чувствай длъжен да се месиш във всяка тема в която става дума за хора от НБС. Болезнено е но постижимо. Вярвам в теб.
Успех. _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
SurchO Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 21:12 Заглавие: |
|
|
10x писах му един "е-маил" понеже на ICQ го нямаше  |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 21:25 Заглавие: |
|
|
Позволих си да се намеся, защото преди 2 години си купих точно от там станция за $100 OPULENKE 902 и съм доволен. Духалка с цифров дисплей за температурата и поялник с тънка човка и ругулиране на температурата без да се отчита на дисплея. Магазинчето е в безистен на ул. Козлодуй след Раковска от дясната страна и е за резервни части за GSM. Фирмата е WESTERN. _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 21:25 Заглавие: |
|
|
Boiko, да ме прощаваш но някакви проблеми ли имате?
На питащия в тази тема (а между другото питаше за София) му бяха дадени достатъчно указания къде и какво да търси, не мислиш ли?
Това което писах към Коцев беше само от гледна точка на това, че той (Коцев) едва ли е "съгласувал нещата" с , за да публикува подобна информация по този начин.
Може пък той (Луси) да не е съвсем съгласен с това! Такъв вариант съществува ли?
А с това, че с Иван има и други начини за комуникация бъди сигурен, че съм наясно (и се старая да ги използвам и ако той е съгласен мога да ти предоставя кореспонденцията НИ по различни проблеми), а така също и с теб.
По повод на това | Цитат: | | Не се чувствай длъжен да се месиш във всяка тема в която става дума за хора от НБС | прегледай малко по-добре темата.
Живи, здрави.
И по-спокойно за честа на форума, по никакъв начин не ме засяга какво, как и на какво ниво се обсъжда там.
Предизвикателствата ги обичам, но когато са смисленни.
Дано поне питащия остане доволен, виждам вече, че е установил връзка.
Понеже видях, че си написал още един отговор, та между другото - да цената на всички (които са едни и същи вътре) беше такава или около. Ако си ги отварял (а сигурно си /едва ли разчиташ на гаранцията ) вероятно си забелязал, че "цифровия дисплей" е опция която може да я има, а може и не!
Понеже и аз работя с 4-5 такива (всичките от различни марки, но с еднакъв пълнеж) мога да те уверя, че една с една няма.
При едно и също положение на "регулаторите" всяка една е сама за себе си. По отношение на поялника, там съм още по-резервиран относно качествата му на "човката".
Още нещо всичките станции бяха "окомплектовани" с различни дюзи по форма, размер, предназначение и качество на изработката. |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 21:49 Заглавие: |
|
|
Ето, това последното е вече важна информация за Сърчо. Бих добавил че след закупуването отворих изделието и пристегнах някои елементи към радиаторите и препоих някои "сухи" спойки. С дисплея свикнах и с тънкия накрайник работя на 320-350 и както казва един колега "премествам елементите по платката"  _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 22:03 Заглавие: |
|
|
Абе станцията си хубава много . Даже и днес в тоя голям студ я ползвах та си затоплях сервиза с нея  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 22:26 Заглавие: |
|
|
| Вие ме накарахте да отворя моята станция.....малееей, хубава работа ама китайска. Някой ден ще взема да сменя всичките електролитни кондензатори, и да припоя с хубав тинол платките. Компресора не ми се отваряше да го видя какво изпълнение е. Еми това е, за толкоз пари - толкова. Който иска велер да се бръкне по-дълбоко в кесията. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2006 22:46 Заглавие: |
|
|
коцев, най-хубавото (по-скоро "ценното") на въпросните станции е накрайника на "духалката" в който е и самия нагревател.
От една-две години не съм купувал нови и не знам дали все още са с тези които бяха (всички са окомплектовани /тези които имам/ с едни и същи), ако е интересно мога да проверя и да напиша кой е истинският им производител (пак е жълт!), но въпреки това първата даде фира.
Имаше обещание от един от вносителите им (а те не са много, за разлика от тези които ги продават с различна норма на печалба /коментираното място е с много голяма такава според мен, това по повод на пазарлъка), че идва доставката в която ще има и резервни накрайници (това което се държи в ръка) - е, година със сигурност мина и ги няма.
Boiko, ако позволиш още едно допълнение - помпата за въздух е вързана с транспортен аретир (болт) към тенекията на кутията (дъното) който е желателно да се свали (освен ако и него не са икономисали). Входящия "repair" на спойките не оправя разликата на номималите (каквито имали - такива сложили, сравнително близко, де )
pamporov, може да са минали на Lead Free технология и затова така да им изглеждат спойките А за последно спомената марка си абсолютно прав, ама сиромашия - какво да правиш. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|