Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся схема на стъпало Ev

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Pons
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Поморие

МнениеПуснато на: Пет Май 13, 2005 3:52    Заглавие: Търся схема на стъпало Ev Отговорете с цитат

Много ми трябва схема на крайно стъпало Electrovoice P3000 . от Dynacord пак ми отказаха най културно! Ще се радвам и на схема на които и да е модел от тази серия! Благодаря.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
nikigada
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 24, 2006 9:31    Заглавие: Здрасти Отговорете с цитат

Здрасти малко късно ти видях поста ама, защо ти е тази схема имам такава да не би да имаш такова стъпало знаеш ли някои да продава такова нещо искам да купа такова моще и повредено.
Върнете се в началото
Pons
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Поморие

МнениеПуснато на: Сря Яну 25, 2006 10:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи по принцип схема така и не се намери, Но стана и без нея. Стъпалото беше с проблем в термозащитата на десния канал но за щастие
се оказа дребна работа. Наистина е късно вече защото се продаваше и го купиха в House Club MANIA в сл.Бряг. Държа да отбележа че е много сериозна работа но е прекалено за дом.условия! Изобщо няма да ти се сърдя ако ми пратиш схема! Ако изкочи нещо подобно ще ти пиша. В момента при мен има DYNACORD A2002 но е 2х250 RMS 8 ома. Далеч назад от P3000!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети