Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся да си купя програматор

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
luckata
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 23, 2006 9:48    Заглавие: Търся да си купя програматор Отговорете с цитат

Търся да си купя едно устройство наречено Програматор ( TSOP48 ) за Флаш памети от сорта на " 129W160ET " . Точно наименование на Програматора незнам, но намерих тука една снимчица в едно сайтче и ще ви дам едно линкче да го видите ...
http://www.willem.org/catalog/images/tsop48Ya.jpg
Даже и някакво инфо някой ако знае и ми даде много ще съм доволен в смисъм такъв, софтуерче с него ще ми дадът ли...дали това което ви пратих като линк със снимка - този програматор точния ли е който си мисля аз и търся, че ще ми свърши работа за флаша който съм написъл?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
AA
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ВеликоТърново

МнениеПуснато на: Пон Яну 23, 2006 10:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще дам съвет който може да приемете или да не приемете но мисля че ще Ви спести доста главоболия и разочарования - ако имате чипа и файла поразпитайте дали някой около Вас няма подходящ програматор да Ви го програмира - особено ако става дума за еднократно програмиране Мога да Ви помогна ако не се оправите и уточним как може да се свърши работата Ако разбира се желаете да купувате програматор който ще ползувате често за подобни цели това е друг въпрос - тогава този от снемката по скоро не е точния избор при всичките му добри качества
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
R_ARENA
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Яну 24, 2006 21:56    Заглавие: Отговорете с цитат

WWW.VALDIMAR.HIT.BG

Предварително ви благодаря Smile
ProCom VD - JONIKS-SERVIZ Forum
ProCom VD Ltd.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Яну 24, 2006 22:41    Заглавие: програматор Отговорете с цитат

www. programatori.hit .bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Яну 25, 2006 16:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Програматора ще ви свърши работа ,само че флаша е 29W160 а не 129W160 ,това първо. Софтуер за него има в нета свободно. Вижте и тук : http://www.sivava.com ,ако имате кредитна карта може да си го поръчате ,само за едно програмиране 100-120 долара давате ли?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети